Breaking Bad

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
like jesse james:pos::pos:
ваљда на покемон мисли
Не баш...

http://en.wikipedia.org/wiki/Jesse_James

Jesse Woodson James (September 5, 1847 – April 3, 1882) was an American outlaw, gang leader, bank robber, train robber, and murderer from the state of Missouri and the most famous member of the James-Younger Gang. Already a celebrity when he was alive, he became a legendary figure of the Wild West after his death.

Z

zmej gorjanin

Гостин
WOW :vozbud: каква епизода, серијава станува се подобра и подобра а момците стануваат се поинвентивни. Човече боље и од Hollywood heist movie, плус тензијата, изненадувањето, совршенство, човек не би можел ни да посака повеќе од ова, немам зборови да го опишам задоволството.:)

Ф

Фил Ајви

Гостин
колку ми е криво што е последна сезона :(
мене уште сега кога ќе помислам на тоа ми оди да заплачам а не пак кога ќе ги гледам последните сцени од оваа... не знам веќе со кои епитети да ја опишам серија...

во следната епизода ќе треба пак да се користат беливе буриња :(

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Well time for some good old fashion hattin

Последната сцена делуваше ептен исфорсирана, сигурно детево немаше да отиде у полиција да пријави. А и нема што да пријави, ништо не виде , as far as he knows они се само некои работници. Бар така мене ми делуваше сцената, ќе ја изглеам сеа уште еднаш.
како што вика Мајк - "No half measures"
И уште една релевантна линија на Мајк - "There are 2 types of heists, those in which you get away with it, and those which leave witnesses behind"

Божино

4815162342
Член од
27 јуни 2007
Мислења
8.603
Поени од реакции
13.301
Овај Gus е мадафакер невиден, иако е многу нереален лик, за разлика од Волтер и Џеси кој се градат многу полека и нивните постапки имаат смисла. Сепак, многу bad-ass типче, и ептен јак глас има глумецот, најпрво го заприметив во Community, во таа епизодата каде што ќе играат 8 битна видео игра. :cuc:

Инаку да ја рејповам Скајлер. Онака.

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.738
Поени од реакции
18.484
Овај Gus е мадафакер невиден, иако е многу нереален лик, за разлика од Волтер и Џеси кој се градат многу полека и нивните постапки имаат смисла. Сепак, многу bad-ass типче, и ептен јак глас има глумецот, најпрво го заприметив во Community, во таа епизодата каде што ќе играат 8 битна видео игра. :cuc:
До која сезона си ?

Божино

4815162342
Член од
27 јуни 2007
Мислења
8.603
Поени од реакции
13.301
До која сезона си ?
4та ја почнувам, конечно најдов сезона во HD снимка. Ќе ја завршев порано али до пред 2 дена бев на 10дневен одмор, и така... :) Epicness overload, али ептен се спољнав за една ситница, али не сакам ни ситници да ми сметаат. Како и да е, серијава е прејака, yo.

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.738
Поени од реакции
18.484
4та ја почнувам, конечно најдов сезона во HD снимка. Ќе ја завршев порано али до пред 2 дена бев на 10дневен одмор, и така... :) Epicness overload, али ептен се спољнав за една ситница, али не сакам ни ситници да ми сметаат. Како и да е, серијава е прејака, yo.
Финалето на 4-та ќе те мрднееееееееееееееееееее :D

т.е. и епизодата пред финалето!

Божино

4815162342
Член од
27 јуни 2007
Мислења
8.603
Поени од реакции
13.301
Walter White: [Walter turns to face Skylar; fire is in his eyes. He isn't Walt anymore. It's Heisenberg] Who are you talking to right now? Who is it you think you see? Do you know how much I make a year? I mean, even if I told you, you wouldn't believe it. Do you know what would happen if I suddenly decided to stop going into work? A business big enough that it could be listed on the NASDAQ goes belly up. Disappears! It ceases to exist without me. No, you clearly don't know who you're talking to, so let me clue you in. I am not in danger, Skyler. I AM the danger! A guy opens his door and gets shot and you think that of me? No. I am the one who knocks!

Jizz in my pants.

Болиглава

A cold fact
Член од
16 јуни 2007
Мислења
4.701
Поени од реакции
2.353
Walter White: [Walter turns to face Skylar; fire is in his eyes. He isn't Walt anymore. It's Heisenberg] Who are you talking to right now? Who is it you think you see? Do you know how much I make a year? I mean, even if I told you, you wouldn't believe it. Do you know what would happen if I suddenly decided to stop going into work? A business big enough that it could be listed on the NASDAQ goes belly up. Disappears! It ceases to exist without me. No, you clearly don't know who you're talking to, so let me clue you in. I am not in danger, Skyler. I AM the danger! A guy opens his door and gets shot and you think that of me? No. I am the one who knocks!

Jizz in my pants.
Crawl space... памти.

:)

Kajgana Shop

На врв Bottom