Не баш...like jesse james
ваљда на покемон мисли
мене уште сега кога ќе помислам на тоа ми оди да заплачам а не пак кога ќе ги гледам последните сцени од оваа... не знам веќе со кои епитети да ја опишам серија...колку ми е криво што е последна сезона
како што вика Мајк - "No half measures"Well time for some good old fashion hattin
Последната сцена делуваше ептен исфорсирана, сигурно детево немаше да отиде у полиција да пријави. А и нема што да пријави, ништо не виде , as far as he knows они се само некои работници. Бар така мене ми делуваше сцената, ќе ја изглеам сеа уште еднаш.
До која сезона си ?Овај Gus е мадафакер невиден, иако е многу нереален лик, за разлика од Волтер и Џеси кој се градат многу полека и нивните постапки имаат смисла. Сепак, многу bad-ass типче, и ептен јак глас има глумецот, најпрво го заприметив во Community, во таа епизодата каде што ќе играат 8 битна видео игра.
4та ја почнувам, конечно најдов сезона во HD снимка. Ќе ја завршев порано али до пред 2 дена бев на 10дневен одмор, и така... Epicness overload, али ептен се спољнав за една ситница, али не сакам ни ситници да ми сметаат. Како и да е, серијава е прејака, yo.До која сезона си ?
Финалето на 4-та ќе те мрднееееееееееееееееееее4та ја почнувам, конечно најдов сезона во HD снимка. Ќе ја завршев порано али до пред 2 дена бев на 10дневен одмор, и така... Epicness overload, али ептен се спољнав за една ситница, али не сакам ни ситници да ми сметаат. Како и да е, серијава е прејака, yo.
Crawl space... памти.Walter White: [Walter turns to face Skylar; fire is in his eyes. He isn't Walt anymore. It's Heisenberg] Who are you talking to right now? Who is it you think you see? Do you know how much I make a year? I mean, even if I told you, you wouldn't believe it. Do you know what would happen if I suddenly decided to stop going into work? A business big enough that it could be listed on the NASDAQ goes belly up. Disappears! It ceases to exist without me. No, you clearly don't know who you're talking to, so let me clue you in. I am not in danger, Skyler. I AM the danger! A guy opens his door and gets shot and you think that of me? No. I am the one who knocks!
Jizz in my pants.