Breaking Bad

• Креатор на темата Креатор на темата Psyside
  • Време на започнување Време на започнување
Ќе ми недостигаат овие феноменални кадри

08-poison1.gif

Јас нема да должам многу се е кажано во претходните десетина страни.
Еднаш мораше да се заврши, оди во моите топ 3 серии ever и ќе остане долго време таму. И да откако ја изгледав епизодава некако најлогично ми беше ова да го слушам вчера цел ден.

Thank you and goodbye!!!

Ќе ми недостигаат овие феноменални кадри

08-poison1.gif

Многу повеќе мерак ми направи кадарот од собата во која беше Скајлер, па се трга малку камерата и се појавува Волт од позади стубчето... :)

Многу повеќе мерак ми направи кадарот од собата во која беше Скајлер, па се трга малку камерата и се појавува Волт од позади стубчето... :)

Ма не се заборава ова бре. РЕМЕК ДЕЛО !

tumblr_mrrecp7cuA1rsagqio3_500.gif

tumblr_mrsc9omNqq1rpznpko5_250.gif

Само јас мислам дека монологот на Волт со Скајлер не беше искрен ? Сите некако се во фазон "А ! Конечно призна копилето дека за себе го направи ! ", а јас мислам дека Волт го кажа тоа што Скајлер сакаше да го слушне со цел полесно да му прости т.е. колку толку барем да не се обвинува себе си и да може да продолжи понатаму и после Волт.

Само јас мислам дека монологот на Волт со Скајлер не беше искрен ? Сите некако се во фазон "А ! Конечно призна копилето дека за себе го направи ! ", а јас мислам дека Волт го кажа тоа што Скајлер сакаше да го слушне со цел полесно да му прости т.е. колку толку барем да не се обвинува себе си и да може да продолжи понатаму и после Волт.

Зошто баш сега ти текна ова :confused:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom