Bravo vs Jaffa

• Креатор на темата Креатор на темата adware!
  • Време на започнување Време на започнување

Кој сок повеќе го сакате?

• Bravo

Гласови: 218 69,4%
  • Jaffa

Гласови: 96 30,6%

• Вкупно гласачи
    314
Od dvava soka bi go odbral Bravo

Јафа не пијам од ништо,а браво од зелена јаболка ама многу ретко!Не ми се баш убави.

Јафа имаат добри сокови,ама добри се тие што се во тетрапак издание,а сокот во пластични шишиња шо им е не им го бива многу

Ако избирам помеѓу овие 2... Браво

Бравото за мене е 100 пати поубаво,нема споредба:)
Според мене Јафата е ептен тапа и кога го пијам мислам дека пијам сок на растварање.!.

многу пати имам забележано кога пијам јафа одоздола наталозена боја озбилно кај вас тоа се нема случено?
браво е подобар

јафа дефинитивно,затоа што е поприроден,за разлика од браво кој е полн со хемикалии.
Јафа поприроден???
Ма дајјјј, се осеќа прашакот од што е растворен. Бљак! Подобро ќе си купам прашак во кесичка и сама ќе си го растворам, поубав ќе биде.

Цедевита rulzzz!!!Оти се купуе у аптека:pos2:.
Не,стварно е поубава и од двете горенаведени wanabe-исполнети со хемикалии-неповторлив филинг на олово како ти се лизга низ грлото додека ги пиеш-сокови.
Ако мора веке да бирам(ако по некоја причина пресуши цела вода на планетава и не Цедевита престанат да ја праат,а Кока-Кола пропадне у финански долгови ради немањето горен шеќер и `рѓа),тогаш би го одбрал Bravo.

Јафа ради ice tea-OT и портокал 100% со партали внатре што е ,иначе сите други вкусови споредено им немаат везе со сок поише се осеќа вкусот на пластика него сок..
а за прав соко се знае Фанер и крај!!!!

Иако саа од двете од прашок ка степ напраени ама Браво појце ми се свиѓа...:pos:

У принцип и двата се тешка хемија, ама почесто купувам браво.

Гласам за Браво, најубаво ми е браво од јаболко а исто така и од портокал е многу добро. :)

Bravo од зелено јаболко е убав. Кај другите браво сокови многу се осеќа шеќер посебно кај тој од портокал (барем кај мене)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom