Бранко Црвенковски

• Креатор на темата Креатор на темата TpH_Bo_OkO
  • Време на започнување Време на започнување
мозеш да отвориш иста тема и за Љупчо Герогиевски :wink:

мозеш да отвориш иста тема и за Љупчо Герогиевски :wink:

Ок, баш сакав сега да те прашам дали може. :ples:

Не се ни сомневав дека ќе ги остават „кардиналите“ без одбрана на „папата“...

A be Trnu pishi neshto kako vika akcijata uspeshna po diverzijata vo Gostivar,posle uspeshno likvidiranje na nekoi albanci

Ок, баш сакав сега да те прашам дали може. :ples:

Не се ни сомневав дека ќе ги остават „кардиналите“ без одбрана на „папата“...

гледам не ти одговара таа тема за Љупчо...не се замарај ...пошто многу работа е,ке ти треба посебен форум за него ,не само една тема...

bez somnenie glavata na oktopodot (mafijata koja ke ja gonese)

гледам не ти одговара таа тема за Љупчо...не се замарај ...пошто многу работа е,ке ти треба посебен форум за него ,не само една тема...

Отприлика тука некаде ќее и за ЉуБчо...иста сорта.

Види ми го одговорот кон интел, па едитирај си го мислењето. Прљавштините на тој татар, допрва ќе излегуваат на виделина.

A be Trnu pishi neshto kako vika akcijata uspeshna po diverzijata vo Gostivar,posle uspeshno likvidiranje na nekoi albanci

Гледам ти си така, позапознаен. Разложи еден убав пост колку милиони евра накрца Ахмети и верните му поданици, заедно со Љубчо во Швајцарските конта 2001ва.

A ti dokazhi deeka Ali ima pronevereno nekoi sredstva

Интересен си. :)

Воени профитери дечко, си слушнал за изразот?

И не биди буљаш, прв те прашав, биди фер и кажи. Не на мене, на луѓево.

Трн браво за темата.Нека се обзнани и објави насекаде за секое пиле да чуе и да разбере каков паразит имаме во државата.Само гледам „швајцарската гарда“ на папата веднаш се сместила по рововите да го брани.
​

Branko Crvenkoski - mason po poteklo, sto go pravi i Evrein, doveden na vlast od strana na Redot na Masonite, so cel da vospostavat kontrola vrz ova bure barut sto se naogja vo centarot na Balkanot, da go razoraat vo celost, potoa da zavladeat so nego. Golem broj od tie organizacii koi se nabroeni gore kako negovi sorabotnici, se vo sopstvenost na Institutot Lord Tavistok, direktno ili inderektno.
Nekoj ke vi kaze deka Branko Crvenkoski, potocno negovite pretci, se so siromasno poteklo. Toa se samo lugje koi go odgledale, na koi pokasno toa im se isplati (vo kesh ami kako poinaku???). Se zboruvase za toa deka se sto postignal, go postignal sam. No so mal trud, doznav nekoi zastrasuvacki fakti, koi mozat da ja tresat drzavava od temeli.
Ne me prasuvajte od kade gi imam ovie informacii (odma ke recete deka ne se tocni, no toa e vase mislenje, jas znam sto imam vo raka). So malo istrazuvanje dojdov do soznanija deka Branko Crvenkoski ne e ona sto se pretsavuva..

Back
На врв Bottom