Бранко Црвенковски сега ја поткопува Македонија во спорот со Грција во МСП

• Креатор на темата Креатор на темата Misirkov
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
17 март 2005
Мислења
11.493
Поени од реакции
1.592
Со своите изјави, Бранко Црвенковски (преку кои демек ја критикува владата), директно ја подржува политиката на Грција во негирање на Македонија.

Овој пат Бранко ја поткопа Македонија пре Меѓународниот суд за правдата и и’ даде муниција на ПОПГрција да ги употреби неговите изјаи во претстоечкиот процес на тој суд. Јужните цигани нјавија дека че го сторат управо тоа.

Истовремено, веќе дискутиравме за другиот дел на Петтата колона в Македонија т.е. за медиумската кампања на разните “НВО’’ на А1 телевизија и во Утрински.

http://macedoniaonline.eu/content/view/5485/2/

.

Зарем е ова чудно? Поголеми непријатели на македонскиот народ од тие внатрешните нема и мислам дека пред да почнеме да расчистуваме со комшииве цела наша енергија треба да се насочи кон неутрализирање на југословените ака петоколонаши.

On nije normalan.... сигурно Васил Глигорович кај него одел на часови по антимакедонизам....
Бранко беше и остана џелатот на Македонија... и ко што гледам а не ми се верува .. има уште поддржувачи. Да не се правело разлика помеѓу гола борба за власт и државен интерес.... на што дрога е не знам... ама чоеков или да се тргне од политика, за да не прави уште зулуми... или.. јеби га.. нека го тргне некој друг...:toe:
за ваков изрод нема трето!

Da pocekame da vidime sto ke kaze Suicide Messiah, da ne gresime dusa vo odnos na precedniko bez mislenjeto od centralata. Moze bil loso protolkuvan.
Eve kaj i da e ke mu napisat sto treba da postira.

Da pocekame da vidime sto ke kaze Suicide Messiah, da ne gresime dusa vo odnos na precedniko bez mislenjeto od centralata. Moze bil loso protolkuvan.

се забавија нешто со пишувањето од централата, кај ли е сега месијата наш

И после се чудат симпатизерите на сдс на форумов зошто викам дека сдс нема шанси да добие мој глас се додека не се откачат тотално од влијанието на Б.Ц.
Па норнално дека нема да го добијат мојот глас бидејќи до сега повеќепати нагледно е докажано дека личните интереси на Б.Ц. се политички на прво место, а интересите на државата и на Македонците се таму некаде на последните места на неговата листа на приоритети.

И после се чудат симпатизерите на сдс на форумов зошто викам дека сдс нема шанси да добие мој глас се додека не се откачат тотално од влијанието на Б.Ц.
Ti navistina veruvas deka e vo prasanje licen stav na BC i deka eventualnoto negovo otsustvo od SDSM ke gi smeni poziciite na ostanatie clenovi tamu poradi otsustvoto na negovoto vlijanie???
Vakvite razmisluvanja za Makedonija tamu se endemska pojava, se prenesuvaat od koleno na koleno, od knishka na knishka, od funkcija na funkcija od Makraduli na Shema itn itn.....

100 eur. deka 2011 BC kako graganin na fyr Macedonia ke se pojavi vo svojstvo na svedok na IIta strana t.e grcija vo Haag.

Ti navistina veruvas deka e vo prasanje licen stav na BC i deka eventualnoto negovo otsustvo od SDSM ke gi smeni poziciite na ostanatie clenovi tamu poradi otsustvoto na negovoto vlijanie???
Vakvite razmisluvanja za Makedonija tamu se endemska pojava, se prenesuvaat od koleno na koleno, od knishka na knishka, od funkcija na funkcija od Makraduli na Shema itn itn.....

100 eur. deka 2011 BC kako graganin na fyr Macedonia ke se pojavi vo svojstvo na svedok na IIta strana t.e grcija vo Haag.
Мејк ит 200 еур. И ја додавам уште 100!

Со своите изјави, Бранко Црвенковски (преку кои демек ја критикува владата), директно ја подржува политиката на Грција во негирање на Македонија.

Овој пат Бранко ја поткопа Македонија пре Меѓународниот суд за правдата и и’ даде муниција на ПОПГрција да ги употреби неговите изјаи во претстоечкиот процес на тој суд. Јужните цигани нјавија дека че го сторат управо тоа.

Истовремено, веќе дискутиравме за другиот дел на Петтата колона в Македонија т.е. за медиумската кампања на разните “НВО’’ на А1 телевизија и во Утрински.

.
па добро бе нема да му е првпат а нема изгледа ни последен да му е се додека постои на земјинава топка он ќе работи против македонските интереси да не заборавиме кога требаше да влеземе во нато он им ги отвори очите на тоа педерите со изјавата за тамошен весник дека и под фиром немало да ни смета да влеземе во нато и оп овие се освестија и ни го турија така и сега али ја лично се надевам дека овој човек ќе постои што помалку на политичката сцена за наше добро и благодет како држава

.

Се' е одамна кажано и сега само се спроведува на дело.

Но како и да е, јас и не би очајувал многу. Бидејќи сега ни е овозможено да направиме чиста селекција на оној гноен дел од политичкото ткиво кое не расипува изминативе години.
Нешто можеби може да се излечи...но нешто и треба да се отсече како не би ги затруло останатите делови.

Она што е позитивно е следново, помалце битно е кој ќе биде “поправ“ или “покрив“ според Хаг.
Затоа што и во двата случаи судот ќе наложи придржување кон договорот 95, а тоа значи влез на Македонија под привременото име.

:wink:

Unlike the ruling Government, the SDSM party spends all of their TV budget money (1 million euros annually) for TV commercials, solely at A1 and works very closely with owner Velija Ramkovski who helped them launch the "Shpic" daily, the same day SDSM lost the elections.

1 милион евра годишно :)

Па Геровски и Шпиц одлично се поклопуваат со факторот “мотивација“ во случајов.

Алал нека им е.

Па Геровски и Шпиц одлично се поклопуваат со факторот “мотивација“ во случајов.

Мора да бидат повеќе....чим и „борци за човекови права“ какаат дека треба да се откажеме од основното човеково право за да бидеме член на ЕУ и НАТО...

.
На жалост БЦ ова деструктивна активност кон сопствената држава и народ ја практикува интензивно во последните 2 години. Претходно успеваше да се прикрива и маскира, во последно време беше принуден да ги открие картите. Затоа и он и сите негови полтрони ќе бидат запамтени како ВРХОВИСТИТЕ на 21 век...

Ајде ти кажими дали има една невистина во интервјуто на Црвенкоски.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom