Бракот, брачниот кревет и третата перница

• Креатор на темата Креатор на темата Anco
  • Време на започнување Време на започнување
Бриши ја Кајгана од History на компјутер (не знам што сѐ си пишувал во нив, ама според реакцијата на форумџииве, прави го тоа за секој случај). :)

raboti i 5ta smena ako sakas ako ne te biva ne te biva, gjabe e se. i taka. nisto licno samo konstatcija deka porano nesto si zgresil i sega na starost ti teknuva za toa. ali gjabe. sigurno si ja ladi na drugo mesto. :)
--- надополнето: Oct 19, 2013 2:55 AM ---
purple puma ne samo zenite tuku i mazite se zrtvuvaat. i prostuvaat radi decata. dvata pola isto e znaci.
ps: perniceto stavi go na stolce na rabota da ti bide mekicko na gzeto ili vo kola :)
--- надополнето: Oct 19, 2013 3:04 AM ---
anco ne gi mesaj decata vo vasata ne ljubov.
--- надополнето: Oct 19, 2013 3:09 AM ---
pokloni da kupuvas na zenati.

i da ne lazes.

Оди со кола и застани некаде и речи и да водите љубов како на времето ;) во кола или смени го сексуалнит начин затоа што сексот ист станува монотон. Види и дали има некој фетиш или слично затоа што монотон секс здосадува.

аман бре чичко Анчо никако да те разберат децава :pos: па и како да те разберат кога не знаат дека си човек во залез,а не како овие пиленцава во залет.

веднаш се попалија на изневерувања па не знам што - изгледа проблемите кои нив ги мачат излегоа на површина,за твојот тешко дека ќе најдеш тука одговор,би рекол Природата е во прашање,секако тука само разговор меѓу вас двајцата би влијаело поволно,батали СЕ друго.

.Picture 834.jpg.Picture 835.jpg.Picture 836.jpg.Анчо
Сексот и Анчо..................................сонцето заога секоја вечер.............................Picture 833.jpg.Picture 838.jpg.Picture 693.jpg остали .
Сексот и остали...............................сонцето изгрева секое утро....................
аман бре чичко Анчо никако да те разберат децава :pos: па и како да те разберат кога не знаат дека си човек во залез,а не како овие пиленцава во залет.

веднаш се попалија на изневерувања па не знам што - изгледа проблемите кои нив ги мачат излегоа на површина,за твојот тешко дека ќе најдеш тука одговор,би рекол Природата е во прашање,секако тука само разговор меѓу вас двајцата би влијаело поволно,батали СЕ друго.

3 перница :( :)
понекогаш е во средина, по потреба од страна а некогаш и во друга соба
3 перница е за дете

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom