Браќа се скршиле од ќотек за компјутер

• Креатор на темата Креатор на темата vone
  • Време на започнување Време на започнување
Овие 100% се тепале за кој да игра кантер :vozbud:

[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]ВО СКОПЈЕ[/FONT]
[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]Браќа се скршиле од ќотек за компјутер[/FONT]

[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]Двајца браќа од скопската населба Бутел завчера се степале по расправијата за компјутер, при што едниот, поради сериозноста на повредите, завршил во болница.[/FONT]
[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]Во тепачката интервенирала и полицијата која ги привела браќата и против нив ќе бидат преземени соодветни мерки. Тепачката меѓу браќата се случила во нивниот дом на улицата Бутелска. Тогаш меѓу Д.Ц. (20) и неговиот брат А.Ц. (17) дошло до расправија поради користење на заедничко биро за компјутер. Набрзо расправијата прераснала во жестока тепачка, при што тие почнале да се маваат со боксови и со клоци. Во еден момент помалиот брат зел метална прачка и со неа почнал да го мава брата си по главата, при што му нанел исеченици. Пристигнала и полицијата која ги раздвоила браќата, при што помалиот, при приведување во полиција, давал отпор и ги навредувал полицајците. (П.А.Л.) [/FONT]

I na sho lici ova? -.-:uvo:

Кој нема во главата има во рацете :vozbud:

Што се ли нема да видаме на тај свет..

Бог да чува....
Јас и да сакам нема со кој да се тепам за комп. не е тука сестра ми,а и ко беше немаше баш проблеми :toe:

Вратка за братската тепачка
Братската тепачка која се случи во вторникот доживеа реприза. Полицијата повторно интервенирала на улицата Бутелска, за тепачка помеѓу браќата Д.Ц. (20) и Д.Ц. (17). Нетрпението помеѓу браќата продолжило и деновиве, а кулминирала завчера околу 8 часот, кога дошло до физичка пресметка. Овој пат постариот со метална шипка го удрил неколкупати по главата помалиот брат, нанесувајќи му тешки телесни повреди. Полицијата го привела дваесетгодишното момче, а против него ќе биде поднесена и кривична пријава.

Ejjj абе ови не дај боже за девојка или нешто посериозно да се скараат!Има да шприца крв на секаде:pop:

Глупости. Па и ја го делам компјутеро со брат ми па никад не сме се скарале. Ако се деси у исто време да сакаме да седиме на ПЦ ќе си се поделиме.Еден ќе земе маус и монитор а другиот кукиште и тастатура.Братска делба нАли.

Ја преку лето го делев компјутерот со брат ми. Ама се знае кој е поголем, кој помал и кој ќе наредува кој ќе слуша. :))))

Слам хелоууу

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom