Braincell live / Rastaliens dj set--GLOWING FLAME PARTY--10 mart

• Креатор на темата Креатор на темата Tonchie
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.547
Поени од реакции
8.382
Веб-сајт
www.flickr.com
Хеппа народе, значи у март идеме на ова журче. Големи се шансите да се случи у Белви (моето омилено), други детали и флаер, кога ќе кажат момците од организејшн.

Ефе и флај-ер
flyerfront2lb4.jpg

flyerback2jq7.jpg

Доаѓа некој на ова бе???

Ova nekoja Harni Krishna Psy Puff-Puff Mara Party a? :D

Тончи, МКЦ бе мило, кај виде Белви. :)

Има уште време, може да се намине натака. :) jea:

Ифке, претходните најави на ДД форумот беа дека се преговара за Белви, ама изглеа на крај испаднало МКЦ. Ако пратиш датуми на потови ќе приметиш :)
Викендоф ќе се заглаам дома, послем тој ќе бидам у Прилеп, така да, ти оставам на тебе како на секретарица да ни го збереш синдикатот на купче, а ја ќе видам ако успеам да поканам некои убаи луѓе од страна.
Си ју ет д тренсфлор.

Тони, ме плашиш, што е ова?????:)важи одиме, ова е днб? ајде, конечо да излезиме

Жалам Марија, ова не е. Може да идеме на при-парти у Бизар, па послем да си продужиш ти со другарките од факс у Кастро, а ја на журчево.

Моите информации беа дека ќе биде на 3 Март Braincellво мкц
А можно е и лошо да сум информирана:toe:
Тончи а нешто друго на 3ти да не има да не имаш информации?

Хмм редовна програма на Бабси и дружината у Сенс.
Не ми паѓа на памет шо друго би имало. У Кастро има метал, треш, пауер, и мислам готик.
У новиот колосеум гарант ќе има нешо интересно. У клуб има техно....
Не ми паѓа на памет шо друго би имало. најарно гледај Твистед Сити, или читај Вест у петок. :)

Tonchie напиша:
Хмм редовна програма на Бабси и дружината у Сенс.
Не ми паѓа на памет шо друго би имало. У Кастро има метал, треш, пауер, и мислам готик.
У новиот колосеум гарант ќе има нешо интересно. У клуб има техно....
Не ми паѓа на памет шо друго би имало. најарно гледај Твистед Сити, или читај Вест у петок. :)

Или кликни на овој линк http://www.clubbersguide.com.mk и бидете информирани за следните журки и ноќни случувања низ Скопје. :)

А бе Деско, клаберсгајд се фејкери и комерцијални и сфе остали зборови шо служат за ругање, не знам зашто ама само Калигула го поштуем од таму.

Брачко ја нивни форум не читам, само на останативе клаберчиња од форумов им го даам сајтот колку да се информираат за журчиња.
А инаку ја иам од кај да се информирам за наши журчиња и тоа од прва рака. :)

Јаооо, волку добар жур, волку добра организација, волку добар сет на главната ѕвезда... не се погодило се да биде ТОП у една вечер, не знам од кога.
Сеа се брзам, утре или задутре ќе напраам копи пејст од она шо го иам пишано на п.ц. дома.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom