Braincell Live @ Лизгалиште - 28.06.2008

• Креатор на темата Креатор на темата Tonchie
  • Време на започнување Време на започнување
zemav si karta za braincell, ke bide ludnica, se gledame u sabota

Да не знае некој колку ќе се карти на врата?

На врата 500 денари - 100% сигурно!

Одлично, идемооо! :je:

Како што пишав на групата Клабери, во најдобар случај ќе биде исто и на врата, а во најлош, сепак според Манс ќе се ориентирам.
А за пиење, ај да се збираме кај лизгалиште некаде 11-12, само што ќе мора двајца силни момци да купат алкохол од локација троа подалечна.
Или па да пиеме во парк, па сите заедно накај лизгалиште.

Јас и Воткамиксс како искусни клабери и пешадинци неаме гајле.

Ојдоф да јадам и да се туширам, пуштајте предлози, додека да се оправи МТ-ЊЕТ, само форумов го имам, и скајп онлајн.

Како што пишав на групата Клабери, во најдобар случај ќе биде исто и на врата, а во најлош, сепак според Манс ќе се ориентирам.
А за пиење, ај да се збираме кај лизгалиште некаде 11-12, само што ќе мора двајца силни момци да купат алкохол од локација троа подалечна.
Или па да пиеме во парк, па сите заедно накај лизгалиште.

Јас и Воткамиксс како искусни клабери и пешадинци неаме гајле.

Ја доаѓам било каде, немет проблем никаков, ни пешадија ни слично не ме спречува да не присуствувам! А да си носиме алкохоли и слично, ако веќе се збираме кај такозваното лизгалиште? И за парк ок е, абе свеисто ми е каде било, важно е да се дружиме :)
bOOm Shakalaka bOOm
Уствари ај ако не у парк кај оноа шо е поновото паркче коа идеш од жабар накај парк по кеј :)

додека да се оправи МТ-ЊЕТ, само форумов го имам, и скајп онлајн.
Стварно, шо е фркава??? И кај мене исто :toe: Че ги пукам бе со сачма

Одбравме локација, на клупите спроти стаза, у ебарникот како што вика Манс :)
Време, 23:23 часот.

И за сите нови еве еден туторијал, како се игра на журка

Вечер сево ова ќе се примени :pos: Е сеа секој па си има свој омилен стил на играње, мојот е Psy eyes коа иде накај Hard Ping Pong

Ништо менс те немаше! :(
Али и ние од форумџиите што бевме мислам дека топ си поминавме у сваки случај нелиии? Посебен поздрав до Тончи, ВодкаМикс и Вонабиемсиз (муж ми де) и да се јават на рецепција за впечатоци. Ја останувам на тоа дека журкава беше МАСАКАР!!! Си поминав ЛУДНИЦА!

Па добро бе луѓе!
Се откорнав од шетање низ тоа паркот и нигде ама баш нигде не ве начекав, видов и слично :( На крај се откажав од потрагата и седнав карши жабар на тоа дрворедот опасен и почнав да се алкохолизирам - љољ шо све не работи ми се издешаваа дури ја исисавме ракијата :) нема везе
Отидов ваму у 1 саат се убив од шетање низ луѓево никого не видов од вас (се ориентирам по водка и тончи нив на фаца ги знам)
И си се наместив на звучник едно 6 саата се изреметив и пребив од скокање, играње, како и примена на скоро сите техники од клипот на тончи, посебно најистакнат беше big ball :pos2: јак е нема што!
Брао за ќелијата ме измести, топ избор на тракојни језда мислам дека се подзабораи малце повеќе па марко му препушти сабајлето неговиот сет да си го продужи овој будалава шо не извози сите мислам профи!
Ех јудиштира каков бед! Од толку добра музика шо исфураа ми се чини дека сетот заврши за пола саат, па сакав повеќе али јбг тоа е, другпат.
Башка се видов со мои многу драги луѓе, другари абе топови, изглеа на емоции ме пукна многу мене журкава :pos:
Битна работа! Брао за водата 50че топ, се препив ми се надува стомак али мораш, ти бара :pos: Опуштени фаци - закон, цвикераши - па каде без нив? :) , амфос арми - охохохо катаљон ама ако секој во својот филм, организација топ, ама коа ги видов у 5 саат тоа униформисаните знаев шо ќе се деси, па бар да не оставеа до кај 8 да го фатевме скроз изгрејсонцето, не на клупи у аеродром со кифла у рака да го чекам и со rangila од мобилен пуштена :pos:
Мило ми е ако сите си поминаа топ јас како што си поминав
И за следна ваква дешавка ви зиам уше од сеа телефони адреси и се по список! Ќе ве барам ја :baeh:
Ајде поздрави и отидов ја

едит
Расталиееенсссз :) парче!

Ај и ја да пишам ред два, три.
Со Воткамикс се слушнаф одма штом се симнаф од бус, и се договоривме да се чекаме кај трафиките кај Холидеј Инн, за 10 минути.
Додека го чекав се појави Скулгрл со другарка и ми кажа дека Воткамикс увек касни. И така бидна ама пиев пиво и не забележав.
Повеќе пиво купивме од најкомунистичката продавница во градов која се наоѓа веднаш до владата. Дури купивме и ПИК Чачак чипс. Отидовме спроти жабарот и седнафме на клупите веднаш до мостот. Позади нас едни се ебеа, ама им бефме свртени со грб, па не ме мавнаа бедови.
Им се јавив на Теди и на Грллл. Теди веднаш кажа дека нема кеш или нешто во тој стил, а Грллл кажа да ја пречекам пошто нема да перцепира арно. За среќа дојде со УонаБиЕмСиз и уште 2 другари кои веднаш не најдоа мене и Воткамиксс. После бефме пак до продавница, малку после влада и купија овие алкохоли, а јас купив гуарана сладолед. БЉАК, одвратно, го фрлив одма.
Стигнафме на лизгалиште малку пред да почне Јудиштира и се качивме скроз на врв на трибината. Јас од премореност психичка и физичка легнав да спијам и сонував психоделичен сон (а каков поинаков може на такви психоделии).
Кога се разбудив мислам дека веќе беше почнат Брејнсел и се симнавме доле на подијум. Не сликаше Мими од druzi.se
После веќе расонет некаде от 3 па до 5 се остаиф на подиум. ѕвер е човекот.
И 5 саат влагаат овие ќелавите и запира музика и флешои брачко, флешои :)
Инаку знаев дека ќе ја запрат водата и ќе ја шиткаат изгор скапо. Затоа си купив внатре само еден бустер, за да ме разбуди. Газдарицата на лизгалиштето е покварена лезбејка, и увек го прават тоа. Водата е пуштена цела ноќ само ако не зима процент од продадените пијачки.
Народот, па ОК, очекував малку повеќе наочаре црне :) или стоев во погрешен дел од подиумот, па околу мене немаше никој со наочари :)
Сфе на сфе, добар жур.

p.s. Носев најсиндикалска можна мајца, само што мислам дека не е овековечена на слика. caffe BRAVO од наградна игра :pos:

Као шо напиша Тончи така и беше, да не го препишувам неговиот реферат. :pos:

За журов ќе кажам дека беше одличен Braincell (мозочната келија) не искина до 5 сато прва смена без престан. И дошла је мурија и отерала нас у 300 си лепе пичке материне... уааа муријаа. :pos:

И од лизгалиште пешадијата до дома.... видимо се за 2 недели на стадион АРМ... cafe del skopje.... транс стејџ :je:

mans брачко као шо кажа си не барал си не барал и не си не нашол а.... :pos: А на првиот клип ако е снимано од твој моб, пред тебе се кршам, се остаам, и пак викаш не си не нашол. :pos:

Не брат не снимав ја, ја само знаев да играм и ништо повеќе :pos:
Еј да му еем матер ептен у близина сме биле, ја пред звучник до кај 4 саат па после се стаив малце понастрана апла пред Ќелијата у сооднос 50-50 меѓу шанкот и платното со винамп визуализејшнс :) али не сме се приметиле изглеа у транс сме биле внесени премногу :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom