Брада како стил?

• Креатор на темата Креатор на темата FilipMacedon
  • Време на започнување Време на започнување

Дали би пуштале брада??

• Да

Гласови: 249 86,8%
  • Не

Гласови: 38 13,2%

• Вкупно гласачи
    287
BXcwz.jpg

FUCK YEAH!

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Уште од 8 одд. ја оставав да ми расте, а веќе две години ја носам како на сликава. :D
standalone
Одлично само незнам како би личела со + мустаќи ?совет ?
--- надополнето: 24 август 2012 во 07:32 ---
Вака нешто ја фурам од Јули месец.

Ben-Affleck-beard1.jpg
Долго време ја носев ваква само тешка ми е за одржавање бара да се средува со машинка а јас имам обична од 600ден сакам подобра само незнам каде да најдам

Одлично само незнам како би личела со + мустаќи ?совет ?
--- надополнето: 24 август 2012 во 07:32 ---

Долго време ја носев ваква само тешка ми е за одржавање бара да се средува со машинка а јас имам обична од 600ден сакам подобра само незнам каде да најдам
Neptun, мислам дека беше 1500 денари од Филипс.

Ќе тркнеш до најблиската берберница да ти ја пројдат со двојка.

па со брич несум се поминал може веќе 4год. обожавам кратка брадичка и фино ми стои :P

Imam 18god i mi raste brada samo kaj vilicata (pod usite) xD pod usnite ni vlakno nema...kako da ja izgustam poveke sakam brada asalna... fala mnogu prijatno. :)

marx-engels-lenin-stalin-Facial-Hair-2.jpg

колку поголема брада, толку поголем комунист :D , јбг тогаш фаци биле тие шо имале бради :coffee:

Пробав пред некој период и ми сметаше, ми се надразни кожата под чеканката бидејќи навика ми стана да се чепкам на секое тука, ме нервираше па и ја мавнам машинката :) Налет друго не сум црномуресто чоече, валјда нив повеќе им стои.

Јас имам брада веќе една недела (види аватар) и сум многу задоволен. Приметувам зголемен интерес за мене кај женската популација на форумов, како и поголем број на повици за парење од истите.

Мажи со брада се ептен секси! :love:
САМО НЕ ВАКВИ::facepalm:
newgeorge.jpg
Јас имам ваква брада... ок малку по средена но така, долга.
Девојки, полека сега... имам жена. (y)

Јас имам ваква брада... ок малку по средена но така, долга.
Девојки, полека сега... имам жена. (y)
Ха ха... и после ти за Ошо ми кажуваш дека треба да се бричел... оди види се ти на што личиш бе море индијанец еден... :D (се шалам) туку брада кратка, долга, средена несредена небитно гледам се враќа во мода... Кул кул... :cool:

Да ти кажам боље таква ко на Хепта, него ваква:

douche+beard.jpg

drew-gooden.jpg
top-athletes-facial-hair-3.jpg
crop_supercasey.jpg
d8qfVl.jpg
jetblackbeard.jpg
mustache-pics-042.jpg
monkeytail-1.jpeg

Kога ќе видам некоја како овие погоре (верувајте, има слични по Скопјево, може не олку екстремни, ама бајаги одбивни стилови на брада), добивам чувство како да сум испил литро лимонска киселина и ваква реакција:

Cry+baby+1.gif

Да ти кажам боље таква ко на Хепта, него ваква:

douche+beard.jpg

drew-gooden.jpg
top-athletes-facial-hair-3.jpg
crop_supercasey.jpg
d8qfVl.jpg
jetblackbeard.jpg
mustache-pics-042.jpg
monkeytail-1.jpeg

Kога ќе видам некоја како овие погоре (верувајте, има слични по Скопјево, може не олку екстремни, ама бајаги одбивни стилови на брада), добивам чувство како да сум испил литро лимонска киселина и ваква реакција:

Cry+baby+1.gif
Фрикои брејјјј...o_O

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom