Бошковски под истрага

Shtom mu se sluchuva ova na 'brat Ljube', se prashuvam po kakva istraga bil Kerim.

TortureDevices-e.jpg

Нека ми простат обожавателите на кутриот Љубе, ама човеков одамна е за психијатриско набљудување,резултатите од истрагата нека одат во прилог на тоа.

Кој му е крив кога заборавил да постави табла со натпис: "тука стоите и посматрате на лична одговорност":kesa:

Само доста е симптоматично зошто баш сега во овој момент повторно се отвара овој бизарен случај. Чоекот си е авантурист... ама правење од мува слон!
Или са секој случај...колку да нема изненадувања колку и да се мали шансите за тоа.

Ех,па тоа исто се случило и со првото Црешово топче(лееаалее,ама пука,глеј шо напраи тука ами кај шо падна зрното му еба ма..та)Одговорноста за ова е на организаторот кој не ја одбележал ОГНЕНАТА ЛИНИЈА..а сега тоа ти е..кој уво,кој око..е па нема плачки,

Се чудам на граѓаниве наши македонски. Огромен процент му даваа безрезервна поддршка на Брат Љубе дури не бранеше од албанскиот тероризам и екстремизам во 2001, дури лежеше во Хаг невин 3.5 години, како преку ноќ им се смени мислењево за Љубе, само што реши да се кандидира за претседател. Почнувајќи од повисоки функционери, како Мане Јаковлевски (еден од основачите на ВМРО и претседател на здружението за поддршка на брат Љубе), човек кој очигледно добил добра залиха на евра за својата поддршка за Иванов, Соња Тарчуловска (никако не можам да сватам зошто се потпишала за Иванов), се до "обичните" македонски граѓани кои почнаа да го плукаат Љубета, а уште ништо не им сторил. Дали зад ова стои ДПМНЕ кои позадински ја финансираат оваа "aнтиЉубе" кампања, со цел да не им се пореметат сметките околу изборот на сигурниот веќе, Иванов за претседател?

Се чудам на граѓаниве наши македонски. Огромен процент му даваа безрезервна поддршка на Брат Љубе дури не бранеше од албанскиот тероризам и екстремизам во 2001, дури лежеше во Хаг невин 3.5 години, како преку ноќ им се смени мислењево за Љубе, само што реши да се кандидира за претседател. Почнувајќи од повисоки функционери, како Мане Јаковлевски (еден од основачите на ВМРО и претседател на здружението за поддршка на брат Љубе), човек кој очигледно добил добра залиха на евра за својата поддршка за Иванов, Соња Тарчуловска (никако не можам да сватам зошто се потпишала за Иванов), се до "обичните" македонски граѓани кои почнаа да го плукаат Љубета, а уште ништо не им сторил. Дали зад ова стои ДПМНЕ кои позадински ја финансираат оваа "aнтиЉубе" кампања, со цел да не им се пореметат сметките околу изборот на сигурниот веќе, Иванов за претседател?
Se soglasuvam so tekstot i kako po obicaj nesto ke dopolnam.
za mane jakovlevski:brat za brat,podrska na ivanov za noevi.
za sonja cela moja podrska vo borbata so johan da ja dokaze nevinosta vo hag,i veruvam deka od zort se potpisala inaku ke ostane bez rabota a i johan bez odbrana.ne i se lutam na nea ama mnogu se lutam na tie sto ja naterale da se potpise.
i za na kraj da gi prasam site sto plukaat po bratot:pa kako ne vi e sram kade ste da pisete zosto grujo ne gi apsi teroristite ami za LJube ste se fatile.kamu tema deka dzemaili i negovite drugarcinja se na sloboda i ni se smeat.sto narod ke bevte?tolku pogani luge sramota.pa kade slusnavte nekoj albanec da kaze eden zbor LOS za teroristite.od site albanski partii gi branat nivnite sto gi secea grbovite na kutrite mavrovski rabotnici,ama politicarite albanci od dui i od dpa a i drugite celo vreme izjavuvaat deka ne treba da gi zatvaraat oni bile AMNESTIRANI .E more makedonci na uckite se im prostivte i za nisto ne gi plukate po forumi a ste se fatile za BRATOT. AMA TOA SIGURNO MORA TAKA DA PRAVITE PA KOMPJUTERITE NE ZA DZABE VI GI KUPI VLADATA NA GRUJO I ALI,ZATOA SAMO PO LJUBE KE PLUKATE A TERORISTITE KE GI OPRAVDUVATE SRAMOTA.
SO DUSA I SRCE ZA BRATOT

Љубе си е добар човек.
За жал не одговара во моментов или во било кој друг момент во иднина.
Така да ќе му се најде нешто за да не учествува, ако проценат дека би бил закана за Иванов.
Има многу работи на кои би го фатиле, од постојан престој, до судења.

Сиромашкиот само старите по селата ќе го гласаат...:toe:

Не можеме изгледа како народ , трезвено да ги погледнеме и размислиме работите, народот кај нас како да чека некој да му каже како да размислува и како да дејствува, прави овци. Срамота е за било кој човек кој бил на функција и се борел за Македонија, па дури затвор лежел за тоа, ние да го напаѓаме и осудуваме. Низок е ударот кој му го задаваат со отворање на веќе затворен случај. И јас не би го поддржал брат Љубе за претседател, ама никогаш не би дозволил некој да му го гнаси името, ако тој самиот решил да го стори тоа, како што некои тврдат дека го промениле во Хаг,па сега од бранител се претворил во предавник, негово право, еве ја бугарија, ги прибира таквите. Ама ова е се не основано, некој му се плаши на Љубе изгледа, па го маваат ниско!!!
Ова е катастрофа со овие предизборни игри и гатанки.За плачење сме, прости и глупави. Самите наши внатрешни си играат со нас, па како некоја друга европска заедница да не свати сериозно, си лежиме на едно уво и што Бог даде, како некој би помислил дека навистина ја сакаме и ни значи нешто оваа земја?

Shtom mu se sluchuva ova na 'brat Ljube', se prashuvam po kakva istraga bil Kerim.

Za sea nikakva, koga ke treba...SEKAKVA..:)
Problemot so brat Ljube e klasicen, toa si e be covek koj si go "glumi" svojot zivot i koj, kako sekoja budaletinka e mnogu ubeditelen vo toa, bidejki i samiot e dibiduz UBEDEN vo toa...
Problemot e vo VMRO-ovcickite....:)
Na vremeto za vakvi izjavi OCI VADEA...., a sega????
Toa znaci samo edno...deka se isti takvi kako nego...grnce i kapace... :)
Kolku znam , a od prva raka znam, edna od granatite vo rafalot zakacila visoka treva ( Brat Ljube, kakov go dal Gospod, ne nasol za shodno kako MINISTER POLICISKI da si organizira kusa obuka ...paceraj klasicen)...i explodirala kade ne treba..predvreme, nekoi od srapnelite gi pogodile..pogodenite... :)...i tolku....
Problemot e drugo nesto....SLUCAJOT NE SMEE SEGA DA SE VADI OD TORBA...., no koga ja citam izjavata na Fuere pedofilot za "bugarskata pravda"......nisto ne e cudno.....:)
Brat Ljube , kako i prakticno site nasi "drzavnici" ima be tolku puter na glava, od razni vidovi i mustri..sto ne bi trebelo da izleze od zandana do krajot na zivotot.....vo normalna drzava , ama takvi drzavi i drzavicki iskreno receno ODAMNA NEMA, ako voopsto i nekogas gi imalo:)

Sramota e da se pravat tolku niski udari i da se vadat aferi sega pref izbori za covekot samo zatoa sto resil da se kandidiraa.

Проверен рецепт на ДПМНЕ под палка на Груевски-Мијалков,,,................................ ццццц добив нагон на повраќање :tapp:

Се чудам на граѓаниве наши македонски. Огромен процент му даваа безрезервна поддршка на Брат Љубе дури не бранеше од албанскиот тероризам и екстремизам во 2001, дури лежеше во Хаг невин 3.5 години, како преку ноќ им се смени мислењево за Љубе, само што реши да се кандидира за претседател.

Мешате баби и жаби значи. Да, нормално дека ќе му дадат луѓето поддршка, војна се водеше овде и он си ја одигра својата улога. Нормално ќе му дадат поддршка кога беше во Хаг и тогаш ја имаше поддршката на поголемиот дел од македонскиот народ. Но, тоа не го прави подобен за претседател. Иванов има политичко образование, башка е чесен, доблесен, башка навистина и мисли добро на Македонија и многу подобро би ја водел државата од Љубе.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom