Борби со кучиња

• Креатор на темата Креатор на темата Скулгрл
  • Време на започнување Време на започнување
епа тоа го зборувам оти лугето мислат дека газдата го тера кучето да се бори а усвари тоа куче само по себе е борач

Има предиспозиции да биде борач, не е борач.

ја не би борел куче али тие кучиња се такви сами по себе не може никој да ги натера да се борат ако не сакаат мене ми се има испуштено пит и по улица секое куче што го начекал го нападнал а никогаш не сум го учел на борби

Нападнал да се покаже кој е појак како тоа се борел? Три саати? Куче не се бори три саати без да сака газдата негов.

е како тогаш има случаеви куче во одбрана на стадо овци се бори до смрт со волк,и велиш 3 саати ,па кучето ако се откаже од борбата не газдата кој сака нека го тера нема да се бори се откажува и толку е

е како тогаш има случаеви куче во одбрана на стадо овци се бори до смрт со волк,и велиш 3 саати ,па кучето ако се откаже од борбата не газдата кој сака нека го тера нема да се бори се откажува и толку е
Мора да разграничиш малце.Борбите со кучиња се од што луѓето сакаат кучињата да се борат,а они нејќат.додека пак во планина,куче ќе се бори со волк пред се да се заштити самото себе,па после да го заштити стадото.Кучето во планина се бори затоа што тоа му е должност,затоа и се овчари.
Ти да си војник,и ти дојде терорист,ќе го пукаш?

Мора да разграничиш малце.Борбите со кучиња се од што луѓето сакаат кучињата да се борат,а они нејќат.додека пак во планина,куче ќе се бори со волк пред се да се заштити самото себе,па после да го заштити стадото.Кучето во планина се бори затоа што тоа му е должност,затоа и се овчари.
Ти да си војник,и ти дојде терорист,ќе го пукаш?
тешко е да се објасни ова на човек шо нема чувано куче шо сака да се бори значи ти не можеш да го натераш да се бори ако кучето несака ! сум видел еден куп кучиња шо несакаат да се борат иако се иста раса со тие што се борат

тешко е да се објасни ова на човек шо нема чувано куче шо сака да се бори значи ти не можеш да го натераш да се бори ако кучето несака ! сум видел еден куп кучиња шо несакаат да се борат иако се иста раса со тие што се борат
Инстинкт за преживување другар! Јас имам лабрадор, најопасна е со јазикот кога ке реши да те излигави, ама ја имам видено еднаш протективно да изреагира, се накостреши и само заржа бидејки и шушна човек од зад грб, кога дојде човекот се нацуцли пред него да се гали. Кај секое животно ако се најде во таква ситуација ке проработи системот за преживување

Ја чував два пит була. Едниот беше накострешен за напаѓање, другиот ич не му беше гајле. До човекот е дали ќе го дозволи тоа.

Во секој случај, тој што беше агресивен не беше таков кон сите кучиња. Пошто беше ептен доминантен и протективен, тој се коштреше на кучиња што имаа иста предиспозиција како него. Ако некое се приближи мирно и потчинето никому ништо.

Борби имало и ке имат секогаш,без разлика дали се забранети или не.
Јас чував Питови, (ваљда и јас сум дегенерик,како шо викате али ич к*р не ме болит вашето мислење,без разлика дали е добро и лошо) ги пуштав во борба некое време,но не повеќе.Едно шо моментално живеам во стан немам место за куче али и да можам да чувам не би пуштал во борба!!!

Не сум присуствувал на такви борби и не сакам да присуствувам. На јутуб видив некој клип и ми се згади...

Да гледаш како кучиња се распарчуват до смрт...да ти ебам и забавата и парите

Борби имало и ке имат секогаш,без разлика дали се забранети или не.
Јас чував Питови, (ваљда и јас сум дегенерик,како шо викате али ич к*р не ме болит вашето мислење,без разлика дали е добро и лошо) ги пуштав во борба некое време,но не повеќе.Едно шо моментално живеам во стан немам место за куче али и да можам да чувам не би пуштал во борба!!!
A си обичен тапоглавец и полу мајмун, (да ми извинат мајмуните) борбата во природа е само заради ставање на доминација а не за пари земање, дегенерат еден.
Најди некој како тебе па гризајтесе, а не невини животни да страдаат од такви психопати и импотенти.

Стока, племе гнасно инцестоидно. Со овие кретени во иста држава живеам и после некој ќе ме тера да градам соживот? Искрено би ги дерел и бесел живи сите до еден.

http://off.net.mk/lokalno/makedonshtina/prijavete-gi-masovno

Далеку сме ние од држава која би водела сметка за заштита на животните, пред се спречување на вакви борби, пријателчињава со кој мора да водиме соживот то им е во крвта и кај нив то е нормална појава така да можеме усте 100 страни да испишиме све е џабе.
Се надевам дек овие кој ги организираат борбиве и кој чуваат кучиња за такви работи ке осетат малце од та болка кој ја осеќаат кучиња за време на борбите.

И потоа зошто пит булот е етикетирано куче и сите бегаат по 100м кога ќе го видат на улица...Чернодрински убаво напишал„Од глаата си патиме„

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom