BoomTV vs MaxTV

• Креатор на темата Креатор на темата deXterche
  • Време на започнување Време на започнување

Која опција е подобра и зошто?

• Вкупно гласачи
    291
Остај тоа интерактивните услуги ,јас се прашувам дали воопшто ќе им текне на MaxTV да ги стават Fox,Fox Movies,Al Jazeera Balkan,Sport Klub Prime,24 Kitchen,Comedy Central . Барем 2 од овие месецов нека стават :D

Со 24Kitchen постојано викаат наскоро наскоро. Прочитав дека и SKPrime можеби ќе го стават во пакет за Нова Година. Иначе чисто за потсетување, ако го стават 24Kitchen можеби и FOX, FOX Movies и Nat Geo WILD бидејќи сите се под една капа. За Comedy Central чисто се соменам дека знаат дека постои овој канал. А за Al Jazeera Balkans нешто СРД замеша прсти и не им даде, ако не се лажам. Само незнам како тогаш TotalTV го има.

. За Comedy Central чисто се соменам дека знаат дека постои овој канал. А за Al Jazeera Balkans нешто СРД замеша прсти и не им даде, ако не се лажам. Само незнам како тогаш TotalTV го има.

За Comedy Central знаат неможе да не знаат за тој канал се рекламира на VH 1 и MTV adria ,a и плус го има на Total tv од каде што ги земаат Sport Klub каналите

А за СРД немам зборови за нив ,стварно се заникаде место да гледаат што некои локални канали (читај Едо тв) имаат програма која е пиратерија ,тие си праат глупости за некој канали кој вредат да ги имаат операториве

За Comedy Central знаат неможе да не знаат за тој канал се рекламира на VH 1 и MTV adria ,a и плус го има на Total tv од каде што ги земаат Sport Klub каналите

А за СРД немам зборови за нив ,стварно се заникаде место да гледаат што некои локални канали (читај Едо тв) имаат програма која е пиратерија ,тие си праат глупости за некој канали кој вредат да ги имаат операториве
И што ни смета тоа што ТВ Едо дава добри филмчиња ,нека даваат и другиве телевизии иста такава програма нема да ни се потребни сателитски канали подобро да кутиме и да не ги потсетуваме .

За сите љубители на фудбалот, од утре спортските содржини на MaxTV ќе бидат збогатени и со германскиот фудбалски куп, добро познат како “DFB Pokal”. Натпреварите од ова престижно германско натпреварување ќе се емитуваат на каналите Арена Спорт. Уживајте во спортската понуда на MaxTV.

Аман веќе овие Макс тв ,само фудбал им е во главата

Аман веќе овие Макс тв ,само фудбал им е во главата
Планирам да им предложам да се ребрендираат од MaxTV во maxSPORTtv. Што мислите другите за идејава ?

Планирам да им предложам да се ребрендираат од MaxTV во maxSPORTtv. Што мислите другите за идејава ?
може пошо и онака само спорт рекламираат на фб страницата, за другите категории на гледачи нема ништо

може пошо и онака само спорт рекламираат на фб страницата, за другите категории на гледачи нема ништо
Они рекламираат само спорт (повеќето фудбал) и HBO друго и ретко да видиш на нивната Фб страница

Стварно ли се добиваат некои поени со секоја сметка од МаксТв и потоа можат да се земат некои награди од тие поени? И ако е така каде може да видам колку поени имам и што од подароците може да се земе?

Стварно ли се добиваат некои поени со секоја сметка од МаксТв и потоа можат да се земат некои награди од тие поени? И ако е така каде може да видам колку поени имам и што од подароците може да се земе?

Поени се добиваат со сметката од мобилен, ако си на пост-пејд

Корисник сум на МаксТВ, и до сега не сум слушнал за некакви поени

Поени се добиваат со сметката од мобилен, ако си на пост-пејд

Корисник сум на МаксТВ, и до сега не сум слушнал за некакви поени
Чим користиш Макс ТВ и ти имаш поени,ги пишува на сметката секој месец.

Аха да, сега и за корисниците на T-home има поени
Не сум знаел за ова :)

Повелете...
http://tvojklub.mk

Дали MaxTV ги има овие ресивери? (Media Receiver 303)
Media-Receiver-303-Weiss-745x559-a403308f405b9f12.jpg

DaniBMW знам за црниот, го имам тоj веќе 3-4 години (од кога постои MaxTV) ама ми се здосади па би сакал да го сменам за друг модел :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom