Bones

• Креатор на темата Креатор на темата viki86
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
26 јули 2009
Мислења
424
Поени од реакции
179
Локација
Битола
Брилијантната форензичарка антрополог Dr. Temperence Brennan(Emily Deschanel) работи заедно со нејзиниот тим во Институтот Jeffersonian - Washington DC. ФБИ агентот Seeley Booth(David Boreanaz) им се придружува по една истрага за убиство каде предмет за истражување се човечки остатоци - коски, област во која Brennan и нејзиниот тим се експерти, па почнува партнерство помеѓу нив и ФБИ со цел да соработуваат на случаи каде коските на жртвите ја играат главната улога. Се на се, нов поглед на решавањето на убиства е претставен во оваа серија која се емитува на Канал 5, а можеби и не се емитува повеќе, не знам, јас ја гледам на В92, некаде до 3-та сезона се стигнати, а има 4 сезони, петтата ке почне во USA овој септември. Дали сте ја гледате и што мислите за оваа серија?
Bones-and-Booth-bones-626022_1600_1200.jpg

key_art_bones.jpg
bones.jpg

1280x960_Bones_wallpaper_cast.jpg

Гледав 2 - 3 епизоди на Канал 5 ама баталив...

Гледав скоро сите серии (стигна до 5 сезони, серијата 12)! Чекајќи повеќе ... Серијата само супер! Сите советува:tv:

Bones е најдобрата серија во светот.Ја гледам едно 2 години.Сега сум до 6 сезона на 25 ќе почне.Гледајте ја на интернет подобро е и нема никакви реклами,само треба да остаите да се наполни барем малку за да не ви сецка.

Значи заљубена сум скрос у серијава, случајно почнав на фокс крајм да ја гледам и се заљубив скрос. Бренан и Бут ми се совршен пар, толку се убави, а и серијата разработува доста интересни случаи. На фокс крајм даваа до втора сезона, сеа пак почнаа од прва да даваат. Од понеделник до петок ја даваат.
Прекрасна серија, најубава на свет! Најголем фан сум у последно време, башка не е само криминалистичка има и доста хумористични моменти.

6-та сезона веќе се прикажува.

Ќе даде некој поопширна рецензија или некоја импресија, за да знам дали да ја симнувам? :)

Значи заљубена сум скрос у серијава, случајно почнав на фокс крајм да ја гледам и се заљубив скрос. Бренан и Бут ми се совршен пар, толку се убави, а и серијата разработува доста интересни случаи. На фокс крајм даваа до втора сезона, сеа пак почнаа од прва да даваат. Од понеделник до петок ја даваат.
Прекрасна серија, најубава на свет! Најголем фан сум у последно време, башка не е само криминалистичка има и доста хумористични моменти.

Термин да не знаеш кога има на Фокс Крајм????

Вреди да се гледа ова?
Дали е слична како NCIS, CSI и слични, каде што секоја епизода решаваат различни случаи?

Вреди да се гледа ова?
Дали е слична како NCIS, CSI и слични, каде што секоја епизода решаваат различни случаи?
Таква е ама ако ме прашуваш мене, серијава ми е од оние што во мозоков ги ставам во фолдер од типот на "џабе лентата" и/или "серија правена во недела навечер". Барем мое мислење :D

Таква е ама ако ме прашуваш мене, серијава ми е од оние што во мозоков ги ставам во фолдер од типот на "џабе лентата" и/или "серија правена во недела навечер". Барем мое мислење :D
Ја бришам од листа тогаш, NCIS ми го еба мамето, 10000 сезони по 24 епизоди, веќе не ни помислувам да гледам серија од таков тип :D

Ја бришам од листа тогаш, NCIS ми го еба мамето, 10000 сезони по 24 епизоди, веќе не ни помислувам да гледам серија од таков тип :D
Пробај со The Blacklist :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom