Bon Jovi

• Креатор на темата Креатор на темата elen4e_bonjovi
  • Време на започнување Време на започнување
Феноменален вокал.Еден од најдобрите во тој жанр.Но прже.Одвратен за гледање.Како и другар му Аксел Роуз двајцата ненормално талентирани за пеење но и двајцата одвратни за гледање.Како педери се кршат на сцена

Еве ти го оригиналниот пост.

Никаде немаш пишано "за мене".
Сега слободно,ќе ти дозволам да се извадиш на фората демек тоа си го мислел,за тебе.

Мора да си замислиш,дека публика е широк поим.
Не си само ти публика.

Другите напишани глупости не ги коментирам воопшто,тоа се нарекува немање зрелост за дискусија.

Gi OBOZAVAMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM.......Gi sakam najmnogu na svet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D

Еве ти го оригиналниот пост.

Никаде немаш пишано "за мене".
Сега слободно,ќе ти дозволам да се извадиш на фората демек тоа си го мислел,за тебе.

Мора да си замислиш,дека публика е широк поим.
Не си само ти публика.

Другите напишани глупости не ги коментирам воопшто,тоа се нарекува немање зрелост за дискусија.
Вака јас зборувам за сите оние кои размислуваат како мене.Зборувам од гледна точка на големи музички критичари.Ти немаш пристап до тие информации сигурно ама кај да е ако си добар и фин ќе ти постирам линк да видиш и да зачепиш

Вака јас зборувам за сите оние кои размислуваат како мене.Зборувам од гледна точка на големи музички критичари.Ти немаш пристап до тие информации сигурно ама кај да е ако си добар и фин ќе ти постирам линк да видиш и да зачепиш

Ти мислиш како големите музички критичари?

Или они го обликуваат твоето мислење?

Обично некој гледа/слуша/присуствува на концерт,па потоа дава мислење.
Ама ти си иноватор,ти читаш критика од субјект,па потоа даваш мислење базирано на субјективни критики.

Кога ќе научиш дека сите критики се субјективни и дека треба да се водиш сам по себе,тогаш ќе дискутираме понатаму.
Дотогаш,слободно продолжи да се согласуваш со големите критичари.

Ти мислиш како големите музички критичари?

Или они го обликуваат твоето мислење?

Обично некој гледа/слуша/присуствува на концерт,па потоа дава мислење.
Ама ти си иноватор,ти читаш критика од субјект,па потоа даваш мислење базирано на субјективни критики.

Кога ќе научиш дека сите критики се субјективни и дека треба да се водиш сам по себе,тогаш ќе дискутираме понатаму.
Дотогаш,слободно продолжи да се согласуваш со големите критичари.
Значи додека ти ги слушаш тони зен и слаткар,а пишуваш овде за да провоцираш,јас ги имам преслушано бон џови и имам гледано мн концерти нивни.И го имав истото мислење за тоа.И пред некое време случајно налетав и прочитав.Не е на одмет да си читниш нешто фазла.А ти се базираш на податоци што сигурно си ги прочитал во последниве 15 мин и сега се праиш голем фраер овде.Значи лично мислам,а тоа мислење го делам со огромен број како форумџии така и критичари дека он се понаша како геј.Не велам дека е геј.Ама такво му е понашањето

Феноменален вокал.Еден од најдобрите во тој жанр.Но прже.Одвратен за гледање.Како и другар му Аксел Роуз двајцата ненормално талентирани за пеење но и двајцата одвратни за гледање.Како педери се кршат на сцена

Еиии грешка сиии..
Џон е еден од најнајнаајубавите рокери.. според мене

а уствари ај ти кажи кој според тебе не е одвратен?

Можеби го нема најдобриот глас кој сум го чул, но дефинитивно човекот е пример за тоа како треба да се биде ѕвезда над 40 години.Одлични песни, феноменални концерти, добар изглед...

Еден од бендовите за кои имам најголема почит. Имаат феноменални песни, Џон е одличен вокал. Баш би сакал да ги видам тука.

Еден од бендовите за кои имам најголема почит. Имаат феноменални песни, Џон е одличен вокал. Баш би сакал да ги видам тука.

Камо ли да дојдат:vozbud::vozbud::vozbud:
Иначе ги обожавам.Еден од послушаните бендови ми се, не минува ден без "Living on a prayer", "Have a nice day" .......:pipi:

секоја чест немам зборови, It's my life-една од најдобрите песни на сите времиња и двете верзии, и меѓу време ги вежбам малку имаат незгодни акорди и сл, но вреди за нив добра идеа за темава :wink:

Го поштуваав одамна кога слушав Hair/Glam Metal али сеа некако не ми е баш за мирисање. Многу ми е шмекер за мој стил.

Бон Џови во Белград?

„Бон Џови“ в година во Белград

Популарниот американски рок-бенд „Бон Џови“ во почетокот на следната година тргнува на голема светска турнеја, на која ќе го промовира новиот албум, кој ќе биде објавен на 10 ноември. Има голема можност во рамките на овие настапи составот да го посети и Белград, јавува „Блиц“. Информацијата за гостувањето на Балканот се' уште не е потврдена, но на интернет на фановите е напишано дека тие доаѓаат на 17 мај во 2010 година.

Иако на официјалната страница на групата се' уште нема потврда за претстојната турнеја, обожавателите веќе објавија дека таа ќе почне на 15 јануари и ќе има 85 концерти низ Азија, Европа, Северна и Јужна Америка. Европскиот дел на турнејата ќе почне на 6 мај во Москва, а покрај концертот во Белград, групата ќе настапи и во Загреб на 19 мај.

извор:vesnik-Дневник

леле ако иде леле:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:
у прв ред ќе бидаааааааааам:vozbud::vozbud::vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom