Боливија ја призна Македонија под уставно име!

• Креатор на темата Креатор на темата HITCH
  • Време на започнување Време на започнување
Каде виде ти антички или словенски Македонци во врска со името ,спомнал некој таква работа ????
Како мислиш да влеземе ,ти го спомнуваш Хорхе дека не го разбираш а самиот не кажуваш како би влегле во ЕУ и НАТО ,кажи си гласно не пуштај хомосексуални гасови ,прдни како маж:toe:
Баш стилот на Фрле попедерски здравје,од интелектуалци како него сењандура покондурена сме таму каде што сме.

Абе ако си имаш Хомосексуални склоности како Пастирот ти твој то е твоја работа со прајте е ваша работа, целиот проблем не е во името Македонија за шупците елинистички туку од тоа што треба да платат репарации за македонците и да бидат обвинети за Геноцид над еден народ со амин на нивните пријатели Англиските мајмуни.
Само со компромис до одредени граници кои не навлегуваат во националниот интегритет значи во делот на националната припадност наша како македонци и во јазикот македонски, благодарение на пастирот и неговата шизофреничка идеја за антиквизација вроди да тоа Хеласиите ни се мешаат во нашата национална припаднос и јазик значи не се фокусираат само на името.
Или нека ги прекинат Преговорите или нека не изигруваат Пешковци да чвичат цело време

:oftopic: да не навлегувам колку год си но ке те питам и да ми кажеш дали има фамилиии во Македонија шо се занимават со земјоделие а се водат како невработени?:tapp:

колку има не регулирани т.е неосигурани .

Абе ако си имаш Хомосексуални склоности како Пастирот ти твој то е твоја работа со прајте е ваша работа, целиот проблем не е во името Македонија за шупците елинистички туку од тоа што треба да платат репарации за македонците и да бидат обвинети за Геноцид над еден народ со амин на нивните пријатели Англиските мајмуни.
Само со компромис до одредени граници кои не навлегуваат во националниот интегритет значи во делот на националната припадност наша како македонци и во јазикот македонски, благодарение на пастирот и неговата шизофреничка идеја за антиквизација вроди да тоа Хеласиите ни се мешаат во нашата национална припаднос и јазик значи не се фокусираат само на името.
Или нека ги прекинат Преговорите или нека не изигруваат Пешковци да чвичат цело време
Абе мочко еден ,ми се ебе мене и за Грујо и за Бранко ,таквите тиквари од политичари им ги оставам за глуперди како тебе и колегиве твои ...
Името е нешто свето гноју ограничен ,надвор од сите партиски интереси ,има ли трунка мозок во твојата тиква да .......

Незнам кој глуп мозок е тоа да 1000 луѓе (тие на простестите) од 100000 тутунари да бидат референца дали е нешто добро или не.
Ако во 2003 тутунарите земале 75 денари за килограм без субвенција, а денеска зимаат во просек 150 + 60 денари е полошо и понеповолно а нив ?

Ако денеска Република Македонија е Република Македонија а не некоја вукојебина по налог на Грција е добро или не.
Па не е добро за тие грчки платеници кои не отруја со нивните негативни кампањи за европски планетарни и интеркосмички Македонии.

Или подобро е земјите да те признаваат под Република Македонија или под БЈРМ.
Под БЈРМ ќе имаш мед и млеко, Грците ќе ти го даваат, ама бел ќе биде медот малку разреден.
Може на 200 000 педери и ќе им се допадне тоа.

Фала фала Боливија:back:......

ЈАВИ СЕ ЈУУУЖНА..........:oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe::ojea::ojea::party3::party3::party3:

Jas ocekuvam Antickite lepotani na Vmro Dpmne da najdat kompromis so Grcija...

A ako nemozat da najdat kompromis,togas pod hitno treba da si zaminat, i da doaga opozicijata...

можи да ми наведиш неколку примери на компромиси ?

Он топик: Благодариме Боливија.

Koga Grcija kje ne priznae pod ustavno ime togas kje zasluzuva ministerot vnimanie.

Не ми се верува кои идиоти пишуваат на страната на А1 БРЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈ :tapp:

--- надополнето ---

....алооооооооо забегавте со политика.......
Боливија : Хомоелада = 1 : 0

:aplauz:

читам коментари на а1 на нивниот портал.. колку неартикулисани луѓе има.. не сваќаат дека држава е држава било тоа србија или казакстани ли боливија или која и да е... многу негативно настроени луѓе постојат! - сепак уште еднаш браво за Македонија.. Со среќа нека ни е!
добро тоа е од штабот на бихаќка, по наредба мораат така луѓето не дека сакаат. Туку баталете политика, гледајте дека ова е 131 земја и сега имаме над 2/3 од Обединетите Нации!

Фала Боливија

Фала Боливијо но само има едан мал проблемчич...
Ме боли Џон дека некој не признал... искрено, бидејќи мене не ми треба нечије признание или дозвола за да се чуствувам и нарекувам како сакам.

Ваквите работи не ги ставам многу на срце.

Боливијо, земјо моја, дај пуштете кока бидејќи политичариве тука ја ишмркаа ооо Боливијо моја... :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom