Боксерици

• Креатор на темата Креатор на темата Srcuska003
  • Време на започнување Време на започнување
Дечкииииииииии, значи на дечко ми му е роденден и би сакала да му купам квалитетни боксерици. Но секогаш се жали дека ако му станел 4-5 пати и одма му се проширувале боксериците, оти му бил ептен голем. Кај да најдам боксерици шо не се шират?

Позз, Весничка.
п.с ако темава не е за овде преместетеја.
ЧДА :ROFLMAO:
колку само нема врска ова. па и моите боксерици се така раширени, не се како тогаш кога сум ги купил и што јас иам црнечки значи (y)
прошетај низ гтц и рамостор сигурен сум дека ке најдеш квалитетни ;)
и еве ти совет ако не можеш да му ги погодиш тогаш не му зимај боксерици земи му нешто друго
--- надополнето: 2 март 2012 во 14:05 ---
Купи му вакви.

penis-warmer.jpg
хахахахаххахахахха има една мушка танга, глава од слонче у сурлата си го пикаш алатот а у ушињата мадињата :pipi:

Скоро до под папок.

Кај најдов ја па овде да пишам. ПЕДЕРИ ЕДНИ СИТЕ ДА МУ ГИ ИСПУШИТЕ!
Срцкииии, на девојками и е многу длабока и широка, а мојов е многу мал. Но секогаш се жали дека и дувало промаја од тоа што не сум ја пополнувал целата дупка. Со што да ја пополнам?
Пс. Верувајте голема и е.:facepalm:
Никој не ми одговори, кај најдов овде да пишам. Лезбејки едни сите да и ја излижите!:pos:
За болдот, колку има овој твојот? Да не се родил во чернобил?

Никој не ми одговори, кај најдов овде да пишам. Лезбејки едни сите да и ја излижите!:pos:
За болдот, колку има овој твојот? Да не се родил во чернобил?

Абеее ! Јас ти одговорив :pos: само што не стегнав одговори :pos: иди види точка ком :pos:

Па јбг што ке беше да му се шират боксериците ... него ваљда му станува на све живо и диво ... тука лежи зајакот не во боксериците ... тамам си се тие :D
--- надополнето: 2 март 2012 во 23:13 ---
Имам јас едни ги купив од шутка ..ми рече таа џупката оригинал се "RONALDINJO" ваква марка не можеш да најдеш на друго место .. и видов не видов ги платив 100 денари пошто оргинал беа :D побарај и ти на шутка сигурно ке најдиш таму .. а за број не се секирај имаш еден куп црнци таму можеш и сама да се увериш пошто тие се повеќе дарувани :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom