Боки 13 facts!

• Креатор на темата Креатор на темата Helo
  • Време на започнување Време на започнување
Да не знае некој што е Боки 13 во хороскоп?
Не сакам одговори од типот јарец,вага,шкорпија и слично. Тоа е хороскоп за нормални.

Не е битно што е у хороскоп ги изел сите освен вагата !!! (му се заглаила меѓу зуби !)

Боки 13 наместо чепкалка за заби користи копач!
Ураганот Ајк настана како последица на мал пувеж од Б-13!
Времето се расипа над Македонија затоа што ни господ не сака да гледа како свињите одржуваат концерти!
Брејкинг њус:Русија ја бара тангата на боки за да мава врз америка со чатал!
и за крај сакав да закачам слика од боки ама нешто ми пишува "FILE IS TO BIG"

Баксузната бројка 13 викаше дека не знаела дека е ептен толку голем баксуз, па дури и Бокица да ја спомнува во неговото име.

Хахахаха не сте нормални ејјј. Се згазив од смеење. Ај продолжете да ми текне нешто на мене ке кажам.

Ова педерчево е моја генерација и идевме у исто школо и од тогаш се гледаше дека ќе стане ДЕРПЕ,ДВОЦЕВКА,БУЉАШ....А ова неговиов концерт треба да се забрани сместа:kesa:

Ова педерчево е моја генерација и идевме у исто школо и од тогаш се гледаше дека ќе стане ДЕРПЕ,ДВОЦЕВКА,БУЉАШ....А ова неговиов концерт треба да се забрани сместа:kesa:

Добро како сте дозволиле таква будала да помине средно?Немаше линчувања?:pos:

Од стадион концертот го пренасочиле во салата Борис Трајковски.Зарем таква педераана да му брука име :nenene:
Се надевам утре ке објават дека концертот ке се одржи во неговото маало , а во среда повторно промена т.е дека ке се одржи кај него во соба и тоа со публика од 1 човек ,буљашот Монси.Нека си прават суруш цела ноќ:toe:

boki is so fat that he has to hire a stadium to iron his paints

кога боки ке облече жолт фустан сите мислат зајдисонце е

боки е толку дебел што базенот му изгледа како када

Што бе браво...ццц овој за џабе кислород ни троши во светов!:kez::pop::pishtoldz

HAHAHAHAH partal de4ki!!!!

neam namera da go vregjam hibridot ali od siguren izvor znam deka od malo dete oblekuval helanki od majka mu so fen pred ogledalo sonuval da stane TV voditelka...
toj son se ostvari..megjutoa chudoto posaka da e pevaljka...i stana!
KOJ E TOJ SVET BE U HARD ROK PRED MESEC DENA BUTKAAT I KRSHAT SE ZIVO I DEVOJCINJA I NE DEVOJCINJA KOJ DA POMINE?!!
E TOA SO XXL TANJIRI MESTO OBRAZI...

p.s. NEMA SMISLA DA JA VREGJATE SVINJATA POSHO OD NEA BAREM VKUSNO MESO IZLAGA A OD 'OVA' DA GO ISPECHESH SAMO BURE LOJ I BURE PUDRA KE IZLEZE...

ILI SHO BI REKLE OLD SCHOOL-ovcite 'TOA' NE E NI TO4AK DA POTPRESH NA NEGO...:kesa:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom