Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Па што знам од оваа страна не изгледа така
КОМУНИСТИТЕ!СТВАРНО ??????? ЗАШТО НИКАДЕ НЕ ВИДОВМЕ ????? ВИКАШ ОНИЕ МАСКИРАНИТЕ СЕ ЗАКАНУВАА НА БРКОЈАНИ И КАРАМАНЛИС ????
ЗНАЧИ НЕ УШТЕ НЕ ЛАЖАТ :uvo:![]()
А дали народот таму превзеде нешто?Da znaete deka e cista nevistina... toa go izmislija dvajcata vinovnici Kostas Karamanlis&Dora Bakoiani bidejki 88% bea protiv vetoto no tie namerno ja ,,prepravia,, brojkata za da ispadne deka imame omraza protiv vas....
Ти ако неќеш да бојкотираш тоа е твоја работа, ама брат ти овде провоцираш.:uvo:pa toa se podrazbira be druze..........mislev deka nema potreba da se spomenuva toa.......
dusata mi e dlaboka ko kaspijsko ezero ili more za nekoi ..........
fala za pofalbite,tie mi se podstrek pa prodolzam ponatamu da ja unistuvam makedonija pa i drugite da gi naveduvam da pravat kako mene....
Сабина вика вакаmnogu znajt i toj kutriot...videte go na www.megastar.com.mk
vo emisija kade
Сабина вика вака
све е извитоперено во МК ,30% педери ,30% наркомани,30% забегани, 30% алкохоличари, 30% коцкари , нема шанси да влеземе во ЕУи има многу забегани без работа што су. А Маленко млад је и многу добар ,ама нешто му стои у место
![]()