Ilidan
ак
- Член од
- 19 февруари 2006
- Мислења
- 1.574
- Поени од реакции
- 5
KaKtus напиша:heheh sve sto ne moze da se kupi so pari se kupuva so mnoguuuu pari
tacno so pari sve se kupuva
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
KaKtus напиша:heheh sve sto ne moze da se kupi so pari se kupuva so mnoguuuu pari
hah... ja ne rekov deka treba da se pati za leb tuku deka najbitna e srekata a za pari ke se najdat... A toa deka so pari se kupuva se... hm za toa bas i ne sum sigurna... Sto mozeme da kupime osven nesto materijalno???? Epa mozno e covek da ima pari i da e sreken ali toa nemora da znaci deka e BOGAT... kako i da e srekata pred se.... Ipak toa e moe mislenjeDani^^^ напиша:Најинтересен животот изглеа ќе ни биде коа ќе патиме за леб а?Тогаш најсреќни и највесели ќе бидеме сите,
Абе ве глеам чудни ... абе ако си карактер ако знаеш како со парите и со животот ќе си бидеш среќен вака или така а ако си лабилна личност парите ќе те изедат па после ќе се правдаме-парите ми ја земаа среќата...
Ја би рекла бидете БОГАТИ и СРЕЌНИ... цело е кога има се а ретко кој знае тоа се да си го нареди како што треба.Тој што успеал-е тој е комплетна личност според мене.
P.S. До кога со тоа богатите луѓе не се среќни?тој стереотип за богатите ја мислев умре одамна... лоша генерализација девојче...
walker_girl напиша:Секој од нас вели дека парите не се важни ама понуди му некому сума од 1000 долари и биди сигурен, нема да ти рече НЕ БЛАГОДАРАМ!!![]()
Adr1anA напиша:мислев дека е боље да си срекен него богат...завчера сватив дека е боље да си богат...автоматски си и срекен
FortunE напиша:сиромав = poor
богат = rich