Богат идиот или сиромашен гениј?

• Креатор на темата Креатор на темата Clubber
  • Време на започнување Време на започнување

Богат идиот или сиромашен гениј?

• Богат идиот

Гласови: 94 33,6%
  • Сиромашен гениј

Гласови: 186 66,4%

• Вкупно гласачи
    280
Немора да значи ако си гениј дека ќе можеш да просперираш. Ги има многу генијалци што не успеале да се снајдат во животот. Инаку за прашањето. Ако си сиромашен гениј ќе живееш живот полн со нервози бидејќи нели гениј си и се замараш со сите работи, а ако си богат идиот ќе живееш среќно оти ем имаш пари да за што сакаш да правиш ем не се замараш со ништо за да се нервираш. Не е за џабе песната "Kako je ljepo biti glup" :)

Сиромашен гениј. Ако сум навистина гениј, ќе најдам само некој богат идиот да ми реализира се што сум замислила.

сиромашен гениј

Може ли 2те да ми ги завиткате во едно?За дома мислам..
:pos::pos:
Па сиромашен гениј звучи убаво..:)

Сиромашен гениј, пошо ако си богат идиот, што ќе ти се сите пари,ако незнаеш да ги употребиш или подобро ќе ги упортебиш,ама нема да знаеш да ги чуваш и да си го зголемуваш капиталот и за некое време ќе станиш сиромашен идиот.
А,сиромашен гениј, колку и да нема пари, ќе се снајди некако,ќе почне од нула,ама ќе направи кула што е зборот.

Немора да значи ако си гениј дека ќе можеш да просперираш. Ги има многу генијалци што не успеале да се снајдат во животот. Инаку за прашањето. Ако си сиромашен гениј ќе живееш живот полн со нервози бидејќи нели гениј си и се замараш со сите работи, а ако си богат идиот ќе живееш среќно оти ем имаш пари да за што сакаш да правиш ем не се замараш со ништо за да се нервираш. Не е за џабе песната "Kako je ljepo biti glup" :)

Е да бе ќе идам на гости негде ќе се срамам со него нема да знае една реченица да каже.Боље сирамошен гениј бар нема да се нервирам и да се брукам.НЕ Е СЕ У ПАРИТЕ!:salut:

Сиромашен гениј.Бар ќе се пробијам у животов јес да у државава неможе али ќе отидеш у странство и готово.А вака богат на 30 години ГОТОВО ќе викаш да дое мајка ти газот да ти го избрише...Ќе те мота секој како сака.

:pos2: haha pa definitivno bogat i idiot dvete najdobri stvari na svetot a ako si siromasen nema nikakov zivot kakov sakas genij bidi osven ako ne uspees vo zivoto da stvoris nekoj kapital

Богат идиот.
И така сум идиот, барем да бидам богат.

Богат (идиот)ама незнаам зошто идиот чим човек е богат значи се снашол некако,и станал богат....Неможе глуп човек да стане богат,освен ако е некој со наследство итн....

идиотот би го одбрала јас...пошо сепак сум:pos2::pos2: а + и пари ке имам лалаллалала:baeh::helou::pos2::pos2::pos2:

Сиромашен гениј. Секад ќе имаш пари, а со богатиов, ќе ги потрошиш и нема да знае пак да ги направи.

Богат (идиот)ама незнаам зошто идиот чим човек е богат значи се снашол некако,и станал богат....Неможе глуп човек да стане богат,освен ако е некој со наследство итн....

Да знаеш, у прв момент док го читав ова се сложив со тебе...и тогаш ми текна на А.Бајрам...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom