Бодибилдинг суплементи

• Креатор на темата Креатор на темата chipicaoo
  • Време на започнување Време на започнување
Олимп е подобар од 14ката, почнав јас од Impact Whey Protein од палео за 1400/кг и сум задоволен мислам дека ми е подобар од олимп, мада и од олимпот бев задоволен.

јас одговарав за олимп а тој ако не му е добар ондак за супериор ич да не спомнуваме
од убек сум се прашувал кој им ги купува вакви некои брендови али очигледно за се има купци, битно е да се пие протеин очигледно

Sent from my iPhone using Tapatalk
Да бидам искрен не верувам на ниеден бренд што се продава во мкд.
Кога дојде ред во САД пред неколку години да паднат на тестови брендови од типот на Гаспари се е можно (ако го има некој екселот може да го прикачи со сите брендови).

Јас имам земено 2 пати супериор и тоа малите паковања заедно со некој преворкаут беа на акција, за во овесните колку да им смени вкус арен е, секако не се замарам да ги калкулирам протеините до грам :D

еве апдејт и со други такви:

Зимав и ја од olimp порано па сега пак почнав да користам whey и земав olimp ама што знам некако не ми е тоа што беше. Затоа и прашував дали да сменам на superior. Е сега ако збориме за квалитет тоа е др прича не се споредува со gold пример.

Кога дојде ред во САД пред неколку години да паднат на тестови брендови од типот на Гаспари се е можно (ако го има некој екселот може да го прикачи со сите брендови).

Јас имам земено 2 пати супериор и тоа малите паковања заедно со некој преворкаут беа на акција, за во овесните колку да им смени вкус арен е, секако не се замарам да ги калкулирам протеините до грам :D

Почни да веруваш.

Само да прашам бидејќи гледам во дискусија сте, има некој инфо за PBC? Ги снема некако многу, гледам многу дистрибутери им затворија, имаја баш агресивен маркетинг со добри понуди, сега како да ги снема со Малена во комплет...

"Да бидам искрен не верувам на ниеден бренд што се продава во мкд. ", мој човек. И не треба да веруваш.

Почни да веруваш.
Да не се разбереме погрешно, недовербата не е само кај тие што ги продаваат, туку и во самите фирми кои ги произведуваат.
Колку и да имам доверба во тебе, некогаш може и тебе да ти имаат дадено лоша пратка.

Да не се разбереме погрешно, недовербата не е само кај тие што ги продаваат, туку и во самите фирми кои ги произведуваат.
Колку и да имам доверба во тебе, некогаш може и тебе да ти имаат дадено лоша пратка.
Се си е во ред, но има фирми кои држат до себе и напредуваат со години н пазарот во Европа и пошироко.

Бидејќи неможев тука да прикачам кликнете на (Candidlab), анализа и извештај од Candidlab. Е сега, прашање е колку овие анализи не се направени по нарачка, и се реални.

Исто така ЕУ има строги правила, кога станува збор за точноста на информациите на нутритивната табличка, за разлика од САД, каде што законот дава голема процентуална отстапка на -+ и тн. Но исто така, мора да се земе во предвид дека многу ЕУ брендови прават манипулации со амино киселините...

Што бренд е ова California Gold Nutrition што го има на iherb? Имаат добри цени, ама нема никакво инфо на нет за нив.

Што бренд е ова California Gold Nutrition што го има на iherb? Имаат добри цени, ама нема никакво инфо на нет за нив.
Нивен бренд се и дедицирани за нив.
Е сега колку се квалитетни не можам да ги оценам оти од нив сум пиел само д3 и к витамин (мк7 + мк4).

Солиден бренд али од iHerb јас би проверил дали прво тоа што го барам го има од Jarrow Formulas.

Бидејќи неможев тука да прикачам кликнете на (Candidlab), анализа и извештај од Candidlab. Е сега, прашање е колку овие анализи не се направени по нарачка, и се реални.

Исто така ЕУ има строги правила, кога станува збор за точноста на информациите на нутритивната табличка, за разлика од САД, каде што законот дава голема процентуална отстапка на -+ и тн. Но исто така, мора да се земе во предвид дека многу ЕУ брендови прават манипулации со амино киселините...
Нејќе да ми го отворе, знам дека го имаше во друг формат и имав читнато низ него ама не се сеќавам кои протеини беа со најблиски резултати до прикажаните? Кои протеини се најчисти од тие што ги имаме на наш пазар? Последно од протеините имам покачен креатинин во серум и сакам да земам некој посигурен.

Нејќе да ми го отворе, знам дека го имаше во друг формат и имав читнато низ него ама не се сеќавам кои протеини беа со најблиски резултати до прикажаните? Кои протеини се најчисти од тие што ги имаме на наш пазар? Последно од протеините имам покачен креатинин во серум и сакам да земам некој посигурен.
На брзина;
- Квалитетот зависи од фирма до фирма, а кај подобрите фирми сето тоа зависи од серијата на производство т.е полнење.
- Намали со внес на протеини, внесуваш високо протеинска исхрана, не е проблемот до квалитетот... Колку протеини внесуваш по КГ?

Olimp или Nutrend веј протеин. Кој е подобар избор од овие два?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom