Бодибилдинг суплементи

• Креатор на темата Креатор на темата chipicaoo
  • Време на започнување Време на започнување
А за Бцаа што мислите? Какво искуство имате? Дека читам многу поделени мислења, некои викаат дека е добар суплемент, други викаат дека се џабе фрлени пари...
Jas koristam bcaa 2 godini odma posle trening zaedno so dekstroza. Kupuvam kvalitetni od ultimate nutrition i realno za posle trening se super. Me osvezuvat i ne osejkam pospanost posle trening i imam pojke energija. Momentalno zedov i EAA i voniv ima I bcaa. Bi ti preporacal EAA koj sodrzat i bcaa taka da poevtino ti idi a i pogolem benifit ke imas.

А за Бцаа што мислите? Какво искуство имате? Дека читам многу поделени мислења, некои викаат дека е добар суплемент, други викаат дека се џабе фрлени пари...
Чувај си ги парите, криза е... или купи си телешко со парите, незнам ... или мене дај ми ги. :icon_mrgr:

Значи доволно ми е креатин+протеин, нема потреба од други работи?

Немаш потреба другар уклопи ја исхраната со целите што ги имаш. Освем овие две работи не ти треба нипто друго од суплементи.
Автоматски споено мислење:

Jas koristam bcaa 2 godini odma posle trening zaedno so dekstroza. Kupuvam kvalitetni od ultimate nutrition i realno za posle trening se super. Me osvezuvat i ne osejkam pospanost posle trening i imam pojke energija. Momentalno zedov i EAA i voniv ima I bcaa. Bi ti preporacal EAA koj sodrzat i bcaa taka da poevtino ti idi a i pogolem benifit ke imas.
Или земи си whey па ќе имаш и еаа и бцаа, па на чисто да си.

Совет за добар мултивитамин од iherb? @Psyside @GavolRulz
Направи си сам комбинација од тоа што ти треба, мултивитамин формулите обично имаат мала доза и послаб тип на витаминот/минералот.

Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk

Ова трибулус го бива ли или е обично фрлање пари?има некој позитивно/негативно искуство?

ima li nekoja znacitelna razlika pomegju
razlicni brendovi na creatine monohydrate?
imam opcii od optimum, biotech i star nutrition

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom