Бодибилдинг суплементи

• Креатор на темата Креатор на темата chipicaoo
  • Време на започнување Време на започнување
Супер е овој Elite Whey од Dymatize. Само за квалитетен протеин и цената е повисока.

Креатин како пиете? Прв пат пијам и не знам како иде. Еден месец пиете еден не? Или цело време да пијам?

Креатин како пиете? Прв пат пијам и не знам како иде. Еден месец пиете еден не? Или цело време да пијам?
Цело време... не е стимуланс. 3-6 грама денот. Пијај 2.5 + литри вода денот... и без креатинот треба да пијаш

5 грама пред и 5 грама по тренинг.
На денови без тренинг - 5 грама.

Пиј додека имаш :icon_mrgr:

Да да, знам како се пие од тој аспект, така и го конзумирам :D Ме интересираше само дали се прават одредени паузи или да пијам цело време...Дека 500гр е пакувањево.

Да да, знам како се пие од тој аспект, така и го конзумирам :D Ме интересираше само дали се прават одредени паузи или да пијам цело време...Дека 500гр е пакувањево.
Цепај.

5 грама пред и 5 грама по тренинг.
На денови без тренинг - 5 грама.

Пиј додека имаш :icon_mrgr:

Нема реална потреба од 10 гр на ден освем ако не спаѓа во категоријата на покрупни момци 100кг плус. Најубава доза ти е 5 гр на ден секој ден безразлика во кое време го пие.Некој прави и пунење од недела дена по 10 гр за да напуни резерви и послем одржавање од 5 гр дневно ама нема потреба и од тоа.Нека избегува само преголемемо количество на алхокол ако неможе без ич.

А за Бцаа што мислите? Какво искуство имате? Дека читам многу поделени мислења, некои викаат дека е добар суплемент, други викаат дека се џабе фрлени пари...

А за Бцаа што мислите? Какво искуство имате? Дека читам многу поделени мислења, некои викаат дека е добар суплемент, други викаат дека се џабе фрлени пари...

нормално ке викаат така кога зимаат на своја рака па и комбинираат со глупости
а искрено незнам и некои од суплементиве што очекуваат дека ке бидат Шварценегер

Sent from my iPhone using Tapatalk

Поарно земи си ЕАА, поскапи се али за интра воркаут и одма после тренинг се далеку подобар избор.

Jas zedov pred dva meseca, go zemav okolu dve nedeli i go isfrliv vo kanta, dzabe dadeni pari, ako vezbas zamo za rekreacija edino creatin, nisto drugo ne ti treba.

Значи доволно ми е креатин+протеин, нема потреба од други работи?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom