Бодибилдинг суплементи

• Креатор на темата Креатор на темата chipicaoo
  • Време на започнување Време на започнување
Ако сака некој имам едно паковање rad-140, 100 таблети од по 10мг. Го земав за мене, али поради повреда ќе правам операција и не смеам да вежбам до крај на годинава, за детали ќе се договориме во пп.

Поо, се надевам нешто не е сериозно. Со помин нека е. Шо чудо е ова?

Ако сака некој имам едно паковање rad-140, 100 таблети од по 10мг. Го земав за мене, али поради повреда ќе правам операција и не смеам да вежбам до крај на годинава, за детали ќе се договориме во пп.
Која фирма е? Ај пиши ми инфо во порака. Поздрав

Кој мултивитамински комплекс е најдобар, колку апчиња има и која му е цената?

Полека со шиткање анаболици/SARMS по форумот.

Некој што го користел веј протеинот на Scitec и Muscle Pharm да каже збор два за вкус, растворливост..?

Вршат испорака на суплементи сега бе?

Вршат испорака на суплементи сега бе?
Ако мислиш на домашните дистрибутери да вршат, итоа си најдоја одлична прилика да си ги исчистат залихите преку онлајн продажба. Колку што сум запознаен со ситуацијата, нема да има нов принос на роба до крајот на вонредната состојба односно дозвола за отварање на границите.

Ако мислиш на домашните дистрибутери да вршат, итоа си најдоја одлична прилика да си ги исчистат залихите преку онлајн продажба. Колку што сум запознаен со ситуацијата, нема да има нов принос на роба до крајот на вонредната состојба односно дозвола за отварање на границите.
Да, на домашните мислев. Тоа е тоа дечки, продолжуваме олдскул, јајца главен извор на протеин :)

Неможам да ве разберам во неколку работи.
1. Тврдите дека Трибулусот е Ок само како пост циклус терапија и кај возрасни?! Кај се останато е фрлање пари и игра улога само во зголемување на'либидо'?!
2. Ги советувате сите да бегаат од гејнерите како вампири од крст, а од друга страна им давате школо како самите да си 'направат' топ гејнер?!

Неможам да ве разберам во неколку работи.
1. Тврдите дека Трибулусот е Ок само како пост циклус терапија и кај возрасни?! Кај се останато е фрлање пари и игра улога само во зголемување на'либидо'?!
2. Ги советувате сите да бегаат од гејнерите како вампири од крст, а од друга страна им давате школо како самите да си 'направат' топ гејнер?!

Сметам дека е океј да се користи при дефицит на калории а не се користат лекарства т.е допинг. Во секој друг случај мислам дека трибулусот нема некаква улога на тестостеронот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom