Бодибилдинг суплементи

• Креатор на темата Креатор на темата chipicaoo
  • Време на започнување Време на започнување
А, зашто не си земеш 2 во 1, преворкоут кој во состав има и бцаа?!

Што се однесува до Л-Карнитинот 70.000 на BTN, дозата е 10 мл и едно пакување има 50 дози по 1,4 мг л-карни :)
Немам користено до сега а до пред некое време не бев ни запознаен со овие работи па незнам ни како го користат луѓево, дали БЦАА се користи како додаток во исхраната а преворкаут стрикно само пред тренинг на кој ќе ја потрошиш внесената количина.

Дали се исплати BCAA да се земе, онака тест во средно - мали дози, по 2-3 грама?
Не си троши парите на бцаа, па уше 2-3 грама. Не знам шо мислиш дека ќе се деси со 2-3 грама, луд си ако мислиш дека разложен протеин и тоа само одредени аминокиселини ќе ти задржат мускул тебе. 2-3 грама амино колку мускул може да задржи? 2-3 грама? Или си праиш филм дека 2-3 грама амино ќе ти го напраат телото германска машина што ќе работи на се освен мускул така магично? Тоа ни стероид не го прави а не 2-3 грама амино.

Дечко јади протеин, јади месо, земи веј ако не внесуваш доволно од исхрана или протеин од грашок/соја ако си веган што ги има сите аминокиселини и вежбај МИНИМАЛНО и ќе задржиш мускул. Не знам со кој памет фрлате пари на аминокиселини, 5% разлика дали прават.

Не си троши парите на бцаа, па уше 2-3 грама. Не знам шо мислиш дека ќе се деси со 2-3 грама, луд си ако мислиш дека разложен протеин и тоа само одредени аминокиселини ќе ти задржат мускул тебе. 2-3 грама амино колку мускул може да задржи? 2-3 грама? Или си праиш филм дека 2-3 грама амино ќе ти го напраат телото германска машина што ќе работи на се освен мускул така магично? Тоа ни стероид не го прави а не 2-3 грама амино.

Дечко јади протеин, јади месо, земи веј ако не внесуваш доволно од исхрана или протеин од грашок/соја ако си веган што ги има сите аминокиселини и вежбај МИНИМАЛНО и ќе задржиш мускул. Не знам со кој памет фрлате пари на аминокиселини, 5% разлика дали прават.

http://eatingacademy.com/nutrition/the-interplay-of-exercise-and-ketosis-part-i

Сакам да пробам, не очекувам ништо посебно.

http://eatingacademy.com/nutrition/the-interplay-of-exercise-and-ketosis-part-i

Сакам да пробам, не очекувам ништо посебно.
sandow1.jpg

Си направив одлично комбо со обезмастено соино брашно, 50 грама протеин на 100, па па па. Го мешам со ленено кое го ставам у млака вода претходно, и заменува јајце - му дава влага, и еден тон омега 3 + уште многу протеин и топ масни киселини (кои не деградираат на висока температура)

1кг е 60 денари, комедии :D

Ама сакам за секој случај да пробам со BCAA, 1 тест радознал сум не дека очекувам кузнае што, и јасно ми е дека храната е најбитна.

Rastvorlivost solidna ali ovaj na my protein katastrofa od vkusovi i na stranicata na my protein pisuva edno a na pakovanjeto sosem treto[DOUBLEPOST=1513179106][/DOUBLEPOST]2.5kg
Гази вкусот на ванила и малина подобар од тој вкус што сум пиел е истиот протеин само од јагода нема утка во Myprotein.

Немам користено до сега а до пред некое време не бев ни запознаен со овие работи па незнам ни како го користат луѓево, дали БЦАА се користи како додаток во исхраната а преворкаут стрикно само пред тренинг на кој ќе ја потрошиш внесената количина.
Кога јас би одбирал, би одбрал БЦАА или комплексна аминокиселина која во себе ги содржи и нив, отколку преворкоут, затоа што освен сам себе, ништо повеќе не ми треба за да направам добар тренинг.

Кога јас би одбирал, би одбрал БЦАА или комплексна аминокиселина која во себе ги содржи и нив, отколку преворкоут, затоа што освен сам себе, ништо повеќе не ми треба за да направам добар тренинг.
Можеби ќе земам БЦАА потака, моментално се решив да неземам ништо.
Преворкаут ме премисли затоа што несакам да го навикнам телото да може да истурка тренинг само со засилувачи.

Дали има некој искуство со овие?
1660 се за месец.
138220.jpg

arnold-series-iron-pack-multivitamin-nutritional-label.jpg

ima li nekoj iskustvo so amazon.de ? kako ide shipping ili nekoja druga strana za poracuvanje od internet nekoi suplementi i oprema ?

Како сакаш...... го има тука тој и е слаб, не се летај по количина и мг него по формула и ефект

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom