Бодибилдинг суплементи

• Креатор на темата Креатор на темата chipicaoo
  • Време на започнување Време на започнување
100% Whey Protein - 2270g
е поевтин, ама веќе кога е за 3-4 стотки работата боље земи го поквалитетниот. мамут и сличните на него (фушарски) не чинат воопшто.. Елите примал е многу скап, така да елит веј е најдобар мислам..

http://www.califit.mk/index.php?route=product/category&path=36
Овај?
А нешто поевтино покрај овај и покрај мутанто?:)

Добар си е мутантот, не е воопшто фушарски, само што има помалку протеини на 100гр. во споредба со Elite Whey-от од Dymatize. Најеветин веј моментално кај нас е Multi-Phase Whey од BigMan Nutrition, 2.3 КГ за 2400 ден.

е поевтин, ама веќе кога е за 3-4 стотки работата боље земи го поквалитетниот. мамут и сличните на него (фушарски) не чинат воопшто.. Елите примал е многу скап, така да елит веј е најдобар мислам..
Реално еден протеин да процениш дали е квалитетен или не без лабораториско истражување е многу тешко. Дајматајз е пример ефтина компанија а вади прилично квалитетни протеини. Исто сметам дека и Мамут се ОК како и Биг Мен или Олимп иако се "ефтини". Од друга страна ќе се изненадиш дека има многу познати и скапи компании кои ги спонзориираат и најпознатите бодибилдинг шоуа а продаваат ѓубре за цената што ја бараат

Добар си е мутантот, не е воопшто фушарски, само што има помалку протеини на 100гр. во споредба со Elite Whey-от од Dymatize. Најеветин веј моментално кај нас е Multi-Phase Whey од BigMan Nutrition, 2.3 КГ за 2400 ден.

Прво за мутантот.. во лабораторија во Скопје на извршени анализи покажал 45% протеини на 100гр.. значи многу помалце одколку шо пиши..
Биг ман.. отвори само на гоогле, види му ја страницата.. за нигде, немат ни едно добро заштитно лице.. друго.. да го земиме критикал масс гејнерот пошто тој го имам пиено.. на хартија 12гр креатин, без декстроза. цена 1400 ден, 2.27кг. се на се 250 грама креатин,450гр протеин, и високо квалитетни хидрати за цена од 1400 ден мислам дека не е возможно. удри на то и царина, пат од шпанија, нема никакви шанси да е точно то шо го пиши. Сепак цена=квалитет.

Прво за мутантот.. во лабораторија во Скопје на извршени анализи покажал 45% протеини на 100гр.. значи многу помалце одколку шо пиши..

Ако не приложиш докази за следново, ќе биде земено во предвид твоето лажно клеветење и наредната грешка ќе бидам принуден да те испратам на одмор до наредната година.

Ако не приложиш докази за следново, ќе биде земено во предвид твоето лажно клеветење и наредната грешка ќе бидам принуден да те испратам на одмор до наредната година.

Сериозен си со ова за доказите?! Лабораториско испитување кошта преку 9000 денари, дали мислиш дека би платил чисто од радозналост? Тој шо си платил си ги има доказите,а ти ако имаш некоја корист од мутант производите, слободно банирај ме. Бугати Вејрон има 1001 коњ, дали ќе бараш да ти го отворат моторот за да верваш?

Сериозен си со ова за доказите?! Лабораториско испитување кошта преку 9000 денари, дали мислиш дека би платил чисто од радозналост? Тој шо си платил си ги има доказите,а ти ако имаш некоја корист од мутант производите, слободно банирај ме. Бугати Вејрон има 1001 коњ, дали ќе бараш да ти го отворат моторот за да верваш?

А што ако поради оправдани причини ти си тој што има полза да прави лоша реклама за Mutant производите? Хм?

Не ме сфаќај погрешно, јас немам никаква корист од тоа да те видам тебе баниран, ама замисли секој што ќе помине овде и пише се што му лежи на срце? Во подфорум каде што точноста на информациите и те како е битна.

Патем упати ме во која лабараторија во Скопје вршат анализи за биолошката вредност на суруткин протеин, и доколку не ти претставува проблем кажи ми како дојде ти до информацијата дека е воопшто е направена таква анализа?

ПОПУСТ !!! ЦЕЛ МЕСЕЦ !!!
Од 01. Јули до 31. Јули 15% ПОПУСТ на производите на:
- BioTechUSA
- Labrada
- Nanox.
www.herkules.com.mk

на овие цени што се на сајтот има -15% или цените се направени со -15%

Цените кои се на сајтот се редовни цени. На тие цени има попуст од 15%.

Aj mala pomosh vo izborot na kreatin! Da zemam od biotechusa ili od dymatize 1 kg se i isti pari.

Dymatize,квалитет што е проверен и не треба повеќе да се дискутира :)

И јас би играл со Диматајз,лично јас имам пиено Биотеч и искрено немав резултати.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom