Бодибилдинг суплементи

• Креатор на темата Креатор на темата chipicaoo
  • Време на започнување Време на започнување
Се што е од BTN USA и што има во продавница ќе има и на купот како што разбрав.
Во продавница има голем избор, но она кое ние го увезуваме се Labrada и BTNUSA. Логично е дека 25% попуст можеме да дадеме само на нашиот увоз. Наскоро ќе имаме и уште два нови бренда. Но за тоа, потоа :)
@gwerty, Hyper Mass 5000, во пакување од 1 кг и од 4 кг, ќе биде гејнерот кој ќе го промовираме.
Ќе има и тест на веќе приготвени дози на нов бренд кој го спремаме, па ќе можете да го тестирате вкусот на новиот изолат на сурутка од тој бренд.

Искрено ќе си каснам од ******* што сум ептен тенок финансиски а инекцијата би ја добил накај 5-10 мај и нема да можам да идам до Штип :)

Немој рано ти е.
sakas da mi kazes deka ke mi steti na nesto??
--- надополнето: 19 април 2013 во 17:08 ---
Немој рано ти е.
--- надополнето: 19 април 2013 во 17:09 ---
Со пола година вежбање не би ти препорачал да го пиеш хорсот. Јас го имам пиено и го осетив, е сега зависи од човек до човек кај некој делува повеќе кај некој помалку. Ако веќе земаш нешто земи си само монохидрат сега засега па за некој месец барај други работи.
sakas da mi kazes deka mozno e da mi steti??

--- надополнето: 19 април 2013 во 17:08 ---

--- надополнето: 19 април 2013 во 17:09 ---

sakas da mi kazes deka mozno e da mi steti??
не мислам дека ќе ти штети туку џабе ти е, за пола година телото сеуште не ти е навикнато на вежбите, ги немаш добро научено сеуште ниту вежби ниту пак имаш некоја си мускулатура за да го искористиш максимумот на хорсот. Рано ти е постави прво основа после тоа барај појаки работи, не дека хорсот е нешто кој знај колку јако туку проблемот е што не може да му го искористиш максимумот.

Хорсот на мене не делуваше никако,џабе го пиев,еве го имам дома,уште малце ми остана.Реално сега веќе кога имам некои си мал стаж во теретана за стимуланси и креатини не би дал пари,освен за монохидрат. Пијам и Jack3d моментално,дава ненормална сила,ама со оглед на буџетот што го имам не ми се исплати.Подобро за тие пари би се снабдил со храна,отколку да давам пари за ова.

Се разбира имам и другари што парите не им се баш некој проблем,па си користат и стимуланси и протеини и одлична исхрана.Кај мене и не иде баш така,истрошив париве за протеин и за Џек месецов(100 евра),и сега ја замарам мајка ми да ми купува стекови,туни и слично :D

Реално за тоа јас што сакам да го постигнам со телово не е многу,така да од сега од суплементи би купувал протеин и евентуално некогаш монохидрат.

Кога сме кај протеините, другарче го остави елитот на дајматајз и ми го донесе. Приметив во составо има и соино масло за кое пишува дека е ГМО. Ми се допаѓа што и со лажичка во чаша можам да го растворам ама вкусот (ванила) не ми е баш нај нај. Мутант Мас од ванила беше перверзија од вкус, врвови!

Хорсот на мене не делуваше никако,џабе го пиев,еве го имам дома,уште малце ми остана.Реално сега веќе кога имам некои си мал стаж во теретана за стимуланси и креатини не би дал пари,освен за монохидрат. Пијам и Jack3d моментално,дава ненормална сила,ама со оглед на буџетот што го имам не ми се исплати.Подобро за тие пари би се снабдил со храна,отколку да давам пари за ова.

Се разбира имам и другари што парите не им се баш некој проблем,па си користат и стимуланси и протеини и одлична исхрана.Кај мене и не иде баш така,истрошив париве за протеин и за Џек месецов(100 евра),и сега ја замарам мајка ми да ми купува стекови,туни и слично :D

Реално за тоа јас што сакам да го постигнам со телово не е многу,така да од сега од суплементи би купувал протеин и евентуално некогаш монохидрат.
Секое тело е различно, јас пак повеќе го осетив хорсот откако џекот. Инаку братко џабе се овие стимуланси, и со џек и со хорс ја кревав истата тежина што ја терам кога имам добра исхрана и кога мавам по едно дупло кафе пред тренинг. Единствено што планирам додека вежбам да земам од овие суплементи е монохидрат, бидејќи е ефтин а колку толку дава некој ефект, и ако начекам за помали пари протеин. Инаку кога би одел поагресивно би земал нешто сосема поинакво од овие суплементи.
--- надополнето: 19 април 2013 во 21:40 ---
Кога сме кај протеините, другарче го остави елитот на дајматајз и ми го донесе. Приметив во составо има и соино масло за кое пишува дека е ГМО. Ми се допаѓа што и со лажичка во чаша можам да го растворам ама вкусот (ванила) не ми е баш нај нај. Мутант Мас од ванила беше перверзија од вкус, врвови!
http://www.califit.mk/index.php?route=product/product&path=36&product_id=166 овај го пиеш?
Моментално го пијам него и Fusion7, овај е катастрофа по вкус и затоа ги комбинирам а Fusion7 има инзвореден вкус. Двата ми се ванила и мене.

http://www.califit.mk/index.php?route=product/product&path=36&product_id=166 овај го пиеш?
Моментално го пијам него и Fusion7, овај е катастрофа по вкус и затоа ги комбинирам а Fusion7 има инзвореден вкус. Двата ми се ванила и мене.
Да :)
Али ќе го комбинирам некако за да помине или евентуално да видам нешто да направам со него некој рецепт :D

Да :)
Али ќе го комбинирам некако за да помине или евентуално да видам нешто да направам со него некој рецепт :D
Со млеко се пија некако, ама со вода треба да замижиш па да го голтниш....инаку јас го имав пробано во шејк да го турам со банани, мед и млеко прејако идеше.

Дали знаете некаде да има на продажба ЗМА и што пари е

Дали воопшто некаде се продаваат витамини за спортисти :mad:

Дали знаете некаде да има на продажба ЗМА и што пари е
Незнам дали има сега, порано имаше во Гет реди, али јас од аптека си ја составувам сам...
--- надополнето: 21 април 2013 во 00:32 ---
Цинк, магнезиум и витамин б6 земи си и напрај си ја сам (во зегин мислам дека беа најефтини), и дури тераш ЗМА избегнувај храна со високо ниво на калциум бидејќи имам читано дека калциумот ја блокира апсорцијата на цинкот.
--- надополнето: 21 април 2013 во 00:34 ---
30мг цинк 450 мг магнезиум и по правило колку што знам беше 10.5 мг Б6 за мажи
Препорачана доза за женски мислам дека е 20мг цинк, 300мг магнезиум, 7мг витамин б6

Незнам дали има сега, порано имаше во Гет реди, али јас од аптека си ја составувам сам...
--- надополнето: 21 април 2013 во 00:32 ---
Цинк, магнезиум и витамин б6 земи си и напрај си ја сам (во зегин мислам дека беа најефтини), и дури тераш ЗМА избегнувај храна со високо ниво на калциум бидејќи имам читано дека калциумот ја блокира апсорцијата на цинкот.
Дада знам тоа така правев и јас веќе 2 тури :D Ама сега си направив сметка дека парите што ги давам за ЗМА + да додадам уште 2-300 денари и можам да земам некој саглам витамин што веќе има ЗМА во него. Само баш оние со добри дози ги нема нигде (Daily Complete Formula го имав во план). Овој VITAFORM го загледав од Гет Реди ама па некако солена му е цената за 30 дена само.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom