Бодибилдинг суплементи

• Креатор на темата Креатор на темата chipicaoo
  • Време на започнување Време на започнување
може некој да ми каже дали се добри овие суплементи да ги земам
имам 102 кила 175 висок внимавам на исхрана и сакам да појачам со протеин а да исфрлам некој оброк

заинтересиран сум за ова и ова
за протеинов знам дека ми треба али за бцаа незнам
или препорачајте нешто друго
Колку пари за протеинот? Мислам дека е преценет иако протеин е протеин.BCAA немаш потреба сега едино ако ептен удираш кардио па тогаш да земеш.

Колку пари за протеинот? Мислам дека е преценет иако протеин е протеин.BCAA немаш потреба сега едино ако ептен удираш кардио па тогаш да земеш.
протеинот 110 евра 4,5кг а кардио праев секој ден орбитрек дома по 35-40 мин ама ме искараа на форумов па сеа праам 3-4 пати во неделата на празен стомак од сабајле

протеинот 110 евра 4,5кг а кардио праев секој ден орбитрек дома по 35-40 мин ама ме искараа на форумов па сеа праам 3-4 пати во неделата на празен стомак од сабајле
Протеинот е добар и има убав вкус.
За БЦАА е дискутабилно и како што кажа членот погоре единствено ќе ти користи ако правиш кардио на гладен стомак.
БЦАА на олимп ти е 1500 денари.

Zdravo ako moze nekoj da mi kaze se za HORSE POWER ... odam pola godina vo teretana dali treba da go pijam imam 18 godini .. kakvi rezultati ke imam .. i dali e stetno ? fala odnapred

Некој добар гејнер максимум до кај 3000 денари?

Некој добар гејнер максимум до кај 3000 денари?
Има добар гејнер...ама со цената тешко дека ќе се погодиме :)
Во моментов 4 кг е 2.790. За на Купот планирана цена е 2.090.

Zdravo ako moze nekoj da mi kaze se za HORSE POWER ... odam pola godina vo teretana dali treba da go pijam imam 18 godini .. kakvi rezultati ke imam .. i dali e stetno ? fala odnapred
Со пола година вежбање не би ти препорачал да го пиеш хорсот. Јас го имам пиено и го осетив, е сега зависи од човек до човек кај некој делува повеќе кај некој помалку. Ако веќе земаш нешто земи си само монохидрат сега засега па за некој месец барај други работи.

Gjoroski кој гејнер ке се продава на купот ако може да знам и по која цена?

A cenite ke bidat poniski od voobicaenite?? i dali ke mozat da se kupuvaat proizvodite vo sportix ?pozdrav
Да цените ќе бидат минус 25% од тие во продавница и само за денот на одржување на купот, во продавница нормално ќе можеш ама не со таа повластица и попуст :)

купот - првенство е тоа? кај ке биде и кој ден ?
--- надополнето: 19 април 2013 во 01:34 ---
сакам да земам некој суплименти ...

купот - првенство е тоа? кај ке биде и кој ден ?
--- надополнето: 19 април 2013 во 01:34 ---
сакам да земам некој суплименти ...
Куп натпреварот во Сабота во Штип, со почеток од 19 часот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom