Колку пари за протеинот? Мислам дека е преценет иако протеин е протеин.BCAA немаш потреба сега едино ако ептен удираш кардио па тогаш да земеш.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Колку пари за протеинот? Мислам дека е преценет иако протеин е протеин.BCAA немаш потреба сега едино ако ептен удираш кардио па тогаш да земеш.
протеинот 110 евра 4,5кг а кардио праев секој ден орбитрек дома по 35-40 мин ама ме искараа на форумов па сеа праам 3-4 пати во неделата на празен стомак од сабајлеКолку пари за протеинот? Мислам дека е преценет иако протеин е протеин.BCAA немаш потреба сега едино ако ептен удираш кардио па тогаш да земеш.
Протеинот е добар и има убав вкус.протеинот 110 евра 4,5кг а кардио праев секој ден орбитрек дома по 35-40 мин ама ме искараа на форумов па сеа праам 3-4 пати во неделата на празен стомак од сабајле
Немој рано ти е.Zdravo ako moze nekoj da mi kaze se za HORSE POWER ... odam pola godina vo teretana dali treba da go pijam imam 18 godini .. kakvi rezultati ke imam .. i dali e stetno ? fala odnapred
Има добар гејнер...ама со цената тешко дека ќе се погодимеНекој добар гејнер максимум до кај 3000 денари?
Има добар гејнер...ама со цената тешко дека ќе се погодиме
Во моментов 4 кг е 2.790. За на Купот планирана цена е 2.090.
Со пола година вежбање не би ти препорачал да го пиеш хорсот. Јас го имам пиено и го осетив, е сега зависи од човек до човек кај некој делува повеќе кај некој помалку. Ако веќе земаш нешто земи си само монохидрат сега засега па за некој месец барај други работи.Zdravo ako moze nekoj da mi kaze se za HORSE POWER ... odam pola godina vo teretana dali treba da go pijam imam 18 godini .. kakvi rezultati ke imam .. i dali e stetno ? fala odnapred
Се што е од BTN USA и што има во продавница ќе има и на купот како што разбрав.Gjoroski кој гејнер ке се продава на купот ако може да знам и по која цена?
A cenite ke bidat poniski od voobicaenite?? i dali ke mozat da se kupuvaat proizvodite vo sportix ?pozdravСе што е од BTN USA и што има во продавница ќе има и на купот како што разбрав.
Да цените ќе бидат минус 25% од тие во продавница и само за денот на одржување на купот, во продавница нормално ќе можеш ама не со таа повластица и попустA cenite ke bidat poniski od voobicaenite?? i dali ke mozat da se kupuvaat proizvodite vo sportix ?pozdrav
Куп натпреварот во Сабота во Штип, со почеток од 19 часот.купот - првенство е тоа? кај ке биде и кој ден ?
--- надополнето: 19 април 2013 во 01:34 ---
сакам да земам некој суплименти ...