Бодибилдинг суплементи

• Креатор на темата Креатор на темата chipicaoo
  • Време на започнување Време на започнување
Што е финтата кај 2 различни протеини кај едниот пишува дека мерникот е 25грама а кај другиот 30грама а оној од 30грама е помал од оној од 25?

Маса = густина х волумен

@reddevil4ever гледај колку грама протеин има на 100г и така ке видиш кој е нај чист.
Некој можда има 30г протеин но голем scoop 40г и тоа го користат како маркетиншки трик.
А некој можда има 21г протеин но 25г scoop гледај убаво многу вака прават трикови производителите на протеини.

За трибулс што мислите? Вредно е да се зема?

1. Ништо плус нема да осетиш, освен ако не си просечен gym bro, па да те излаже психата дека трибулусот “те работи”.
2. Најверојатно ќе земеш некој фалш трибулус

Ако веќе си решен, земи си од бугарска аптека:

1710074419335.jpeg

А некој да не знае суплемент што помага при аеробно вежбање (трчање конкретно)?
Знам креатинот е за атп циклус при анаеробно напрегање на макс. За аеробно скоро и да врши никаква функција..
Ова трибулус-мибулус?

А некој да не знае суплемент што помага при аеробно вежбање (трчање конкретно)?
Знам креатинот е за атп циклус при анаеробно напрегање на макс. За аеробно скоро и да врши никаква функција..
Ова трибулус-мибулус?
Од забранетите Boldenone (equipoise), зголемува црвени крвни зрнца, па индиректно помага при трчање (ова за долги дистанци).

Дозволени суплементи со слични бенефити (далеку послаби):

Цвекло (во прав)

За кратки дистанци и сила, ќе имаш ефект од било кој стероид, а од дозволените, пред воркаут суплементи.

Од забранетите Boldenone (equipoise), зголемува црвени крвни зрнца, па индиректно помага при трчање (ова за долги дистанци).

Цвекло (во прав)

За кратки дистанци и сила, ќе имаш ефект од било кој стероид, а од дозволените, пред воркаут суплементи.
Еххх ти овие работи на хипохондрик му ги кажуваш :pos:
Та јас аспирин не пијам без консултација од лекар :ROFLMAO:

Шала на страна… за креатинот знам дека е многу океј, ама не ми брка многу работа.
Да, за долги дистанци ми треба. Ама по можност да не биде вака нешто забрането или опасно!
Стероиди деф не!
Ова со цвеклово ќе го проверам..

Зошто џабе фрлени пари се, не очекувај зголемување на либидо или нешто на сила
Ако си почетник земи кретин и глутамин за да осетиш разлика за месец дваплус ако имаш кеш да вметнеш веј протеин најдобро ти е за почеток
Автоматски споено мислење:

Цвекло (во прав)

Море кленче како добром ке му дојде

Еххх ти овие работи на хипохондрик му ги кажуваш :pos:
Та јас аспирин не пијам без консултација од лекар :ROFLMAO:

Шала на страна… за креатинот знам дека е многу океј, ама не ми брка многу работа.
Да, за долги дистанци ми треба. Ама по можност да не биде вака нешто забрането или опасно!
Стероиди деф не!
Ова со цвеклово ќе го проверам..
Праша што помага, јас ти кажав, не ти реков да го купиш и користиш, тоа е на тебе :)
Зошто џабе фрлени пари се, не очекувај зголемување на либидо или нешто на сила
Ако си почетник земи кретин и глутамин за да осетиш разлика за месец дваплус ако имаш кеш да вметнеш веј протеин најдобро ти е за почеток

Море кленче како добром ке му дојде
Кленот е заебан, особено нема да му помогне на долги релации, може само да го стрефи срцето. Ќе ти даде сила, подобро ќе дишеш, ама само на кратки дистанци, инаку е многу опасен.

Праша што помага, јас ти кажав, не ти реков да го купиш и користиш, тоа е на тебе :)

Кленот е заебан, особено нема да му помогне на долги релации, може само да го стрефи срцето. Ќе ти даде сила, подобро ќе дишеш, ама само на кратки дистанци, инаку е многу опасен.
Опасен кога се зима на своја рака како и со стероидите што се горат па послем оф леле :masa:

А кој лекар би му го препишал ова?
Заборај како одат работите во северна? На другар му ги препишува лекар што работи во душевна. :icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom