Бодибилдинг суплементи

• Креатор на темата Креатор на темата chipicaoo
  • Време на започнување Време на започнување
Па добро не знам колку е добра идеја да се конзумира шеќер после вежбање но ако знае да се контролира индивидуата може да се комбинира :)

Па добро не знам колку е добра идеја да се конзумира шеќер после вежбање но ако знае да се контролира индивидуата може да се комбинира :)

Нема попаметна и поправилна работа од тоа. И во теорија и во пракса ;)

Креатинот се апсорбира и без декстроза.
Декстрозата се зема за надополнување на гликогенските резерви тоа е добро ако имаш вежбање вечерта.
Иначе нема некој голем бенефит да осетиш освен по-голема енергија.

Стеф, не кажав оти не се апсорбира. Туку ме збуни аптекартката оти ми кажа немало ЈХ, и тука се збунив. Па и прашањето ми беше дали треба да има или не ЈХ. Ама сега си дојдов дома и прочитав оти на 100 грама има 99% ЈХ.

Што поголем внес на ЈХ за време на диета е посакувана работа. Непоходно е да се одржи што повисок висок внес за да не се стопира метаболизмот
--- надополнето: 15 мај 2013 во 18:01 ---
Стеф, не кажав оти не се апсорбира. Туку ме збуни аптекартката оти ми кажа немало ЈХ, и тука се збунив. Па и прашањето ми беше дали треба да има или не ЈХ. Ама сега си дојдов дома и прочитав оти на 100 грама има 99% ЈХ.
Ветојатно си зел засладувач за дијабетичари тогаш нема воопшто да ти помогне во употребата на креатин

Што поголем внес на ЈХ за време на диета е посакувана работа. Непоходно е да се одржи што повисок висок внес за да не се стопира метаболизмот
--- надополнето: 15 мај 2013 во 18:01 ---

Ветојатно си зел засладувач за дијабетичари тогаш нема воопшто да ти помогне во употребата на креатин

Баш тоа е. Засладувач за дијабетичари, ама со оглед на тоа што има 99г ЈХ на 100 г, ќе го искористам.

247796_528832920514465_1650394106_n.jpg

Го најдов чудово, ме испровоцира да проверам тука дали некој го има пиено, препораки, совети?

Го најдов чудово, ме испровоцира да проверам тука дали некој го има пиено, препораки, совети?
Уште не ви иди памет со овие пумпачите, јас го имам пиено и не осетив ништо скоро. Многу малку зголемив на тежините, а го комбинирав со монохидрат и протеин.

Дали негде се продава протеин во поголема канта од 2,3кг би сакал да земам некој но да му убијам цена со тоа што ќе земам на поголема количина.

Дали негде се продава протеин во поголема канта од 2,3кг би сакал да земам некој но да му убијам цена со тоа што ќе земам на поголема количина.
Не верувам дека има во поголема канта, но можеш да земеш неколку помали канти и на тоа да ти дадат попуст. Ако земаш 4 канти на пр., можеш да ги земеш за многу пониска цена од реалната.
Распрашај се низ продавнициве за протеини, не верувам дека ќе те одбијат.

Не верувам дека има во поголема канта, но можеш да земеш неколку помали канти и на тоа да ти дадат попуст. Ако земаш 4 канти на пр., можеш да ги земеш за многу пониска цена од реалната.
Распрашај се низ продавнициве за протеини, не верувам дека ќе те одбијат.
Не дека има попуст на поголема но секогаш поголемите канти се поефтини од малите ако погледаш на цена изразена по КГ од протеин. Знам дека Оптимум имаше whey во џак од 5kg или така нешто.

Не дека има попуст на поголема но секогаш поголемите канти се поефтини од малите ако погледаш на цена изразена по КГ од протеин. Знам дека Оптимум имаше whey во џак од 5kg или така нешто.
Ако најдеш нешто такво, пиши на форумов, и мене ме интересира.

Ако најдеш нешто такво, пиши на форумов, и мене ме интересира.
Досега видов само во калифорнија фитнес Elite Whey Isolate 6100денари ама тоа не е поволна цена иако е на "големо". Во Бугарија има супер понуди за вакви работи дури даваат еве пример во оваа понуда 1кг од Оптимум излегува само 1100денари, а протеинв и сам знаеш дека со години го избрираат за најквалитетен веј. http://www.silabg.com/bg/11942-PROMO-STACK-ON-100-Whey-Gold-Standard-10lbs--x2-.html

Досега видов само во калифорнија фитнес Elite Whey Isolate 6100денари ама тоа не е поволна цена иако е на "големо". Во Бугарија има супер понуди за вакви работи дури даваат еве пример во оваа понуда 1кг од Оптимум излегува само 1100денари, а протеинв и сам знаеш дека со години го избрираат за најквалитетен веј. http://www.silabg.com/bg/11942-PROMO-STACK-ON-100-Whey-Gold-Standard-10lbs--x2-.html
Колку кила Elite Whey-от?

Малку грешиш во курсна разлика. Али, ако пратите акции, ќе видите дека за тие пари, такви количини има и кај нас.
Плус, било каков увоз на додатоци во исхрана, дури и за сопствени потреби, легално неможете лесно да го поминете преку граница.

Јас го користам Џекот и ми делува многу јако,дури неможам да се изморем кога вежбам.Пазам со него,затоа што пишува на опаковката дека не е препорачливо да се конзумира 2 пати во 24 саати.

Ми кажаа да пијам многу вода кога го пијам,а иначе за сила дава и тоа доста. Имам пиено Хорс и Разор,ама како ова нема никаде.

Ако не е тајна дали можеш да ми кажеш за што пари го зема.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom