Бодибилдинг суплементи

• Креатор на темата Креатор на темата chipicaoo
  • Време на започнување Време на започнување
Пробај го прашокот БЦА од ултимејт нутришн, едвај го допив него, воопшто не можев да му го поднесам вкусот.
знам каков е вкусот и ја ги пиев со сила :) незнам дали има кај нас со додаден вкус бцаа мислам дека само екстендот е

знам каков е вкусот и ја ги пиев со сила :) незнам дали има кај нас со додаден вкус бцаа мислам дека само екстендот е
Има. Ама од 2.200 за 500 гр па нагоре.

Пробај го прашокот БЦА од ултимејт нутришн, едвај го допив него, воопшто не можев да му го поднесам вкусот.
BCAA 12 000 на ultimate nutrition го пиев со вкус blubery задоволен и од вкус и од резултат. Ама како што кажа Ѓороски 2000 па нагоре!

Ќе се отварала нова продавница негде во Центар за суплементи, витамини, здрава храна итн итн. Некој нешто знае кој што како ќе отвора или?

Прашање до поискусните, почетник у теретана, дали е здраво и добро да се земе протеин и кој протеин би препорачале за изградба на мускулеста маса а топење на мастите. какво искуство со овој протеин?
b8eff5e1b3f37cc9033135df821bb6a3.jpg

Прашање до поискусните, почетник у теретана, дали е здраво и добро да се земе протеин и кој протеин би препорачале за изградба на мускулеста маса а топење на мастите. какво искуство со овој протеин?
Јас го земам истиот, протеин како протеин го користам за пополнување на дневните потреби за протеин кои не секогаш ги добивам од исхраната нема некоја магична моќ во нив. Инаку нема ништо штетно од нив, освен вештачкиот засладуваш ако веќе бараш влакно во јајце.

-Значи продавам
AllMax Beta Alanine 100гр неотпаковано 1500ден
AllMax Agrnin 100гр неопаковано 1000ден
AllMax Taurine 400гр. имам испиено 100гр. 900ден
контакт преку порака меил miner_dani@hotmail.com или пак моб. 076 555 606

Може на некој ќе му се најде, ова од друг форум.

Јас го земам истиот, протеин како протеин го користам за пополнување на дневните потреби за протеин кои не секогаш ги добивам од исхраната нема некоја магична моќ во нив. Инаку нема ништо штетно од нив, освен вештачкиот засладуваш ако веќе бараш влакно во јајце.

Не барам влакно во јајце, чисто се распрашувам бидејќи не одам долго време во теретана 1 месец, и дали би ми го препорачал овој протеин за зголемување на мускулната маса а притоа сакам да ти стопам мастите кои не се во голем број?

Малку скапичок протеин си одбрал, инаку нема штета од протеин добро е да го земаш за надополнување на дневни потреби али сепак ако веќе ти е да качиш и маса оди купи си стек, туни, јајца, урда за тие пари и јади како луд. Ем најаден, ем протеин за тие парички. По мое мислење така ти е најдобро.
Бидејќи јас додека сум на маса не купувам протеин, го внесувам на тој начин, исплатлив ми е протеинот само кога се чистам бијќи има малку калории во споредба со другата храна која треба да ја изедам за истото количество на протеин.

Дали некој знае каде во Скопје можам да најдам продукти од Brutal Nutrition? Поточно ми треба Brutal Pak од Brutal Nutrition - знам дека порано го имаат продавано тука но по подолг период активно барање никако не можам да го најдам. Благодарам однапред за било каква информација.

MajMyH ти благодарам, веќе конзумирам стек, туни, риба, ориз.. за доручек житарици, но мислев дека и протеинот ќе одигра голема улога, во градење на мускулите, но меѓутоа исто така при градење на мускулната маса јас морам да ги стопам мастите, што би ти препорачал или само кардио да комбинирам со теретана тренинг?

MajMyH ти благодарам, веќе конзумирам стек, туни, риба, ориз.. за доручек житарици, но мислев дека и протеинот ќе одигра голема улога, во градење на мускулите, но меѓутоа исто така при градење на мускулната маса јас морам да ги стопам мастите, што би ти препорачал или само кардио да комбинирам со теретана тренинг?
Јас моментално почнав да се чистам и терам по два тренинзи на ден. Требаше да јадам само еден оброк во денот (стек, туна или телешко) и по 4-5 дозерки протеин али неможев многу ми падна имунитетот и се разболев па затоа сега јадам по два оброци, еднаш околу 11 и 2пат кај 16 часот.
Станувам во 5:30 до 7:00 имам истрчано, скокам на јаже, склекови, вратило, разбој и одам на факултет после тоа 45 минути пешки околу 5 км.
Пред трчање и после трчање протеин, после трчање 5 гр монохидрат + 1 лажица мед + дозерка протеин, а пред само дозерка протеин + етил естер + кафе
На факултет на пауза кај 11 часот 150 грама стек + салата марула, брокула, и пред тренинг вечерта пак уште 150 грама стек + салата. етил естер + кафе едно па тежински тренинг, после тоа пак дозерка протеин + 1 лажица мед + креатин монохидрат + 1 капсула етил естер, пред легнување уште една дозерка протеин
Пијам http://www.califit.mk/index.php?route=product/product&path=36&product_id=166 preku denot i http://www.califit.mk/index.php?route=product/product&path=36&product_id=233 pred legnuvanje.
За топење пијам единствено салбутамол, за 6 дена сум минус 1,5 килограм но сметај не е само сало тоа, имаш и гликоген што ми бил во телото бидејќи внесувам многу малку јх, вода и тн.
Ако ти треба нешто од овие работи или било што пиши ми во пп.
Инаку ако се решава било кој да ја тера оваа програма (малку ја преуредив од Грег Плит програмата) психички да се подготви бидејќи е премногу тешка и мачна и не е за овај дел од годината бидејќи е уште ладно, а имунитетот е паднат и се настинува брзо.

Заборави дека во исто време и ќе градиш мускул и ќе топиш масти освен ако не си апсолутен почетник (или ако не скокнеш на игла). Јас ти предлагам првин да се издефинираш а потоа на чисто да почнеш да качуваш маса постепено.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom