Бодибилдинг суплементи

• Креатор на темата Креатор на темата chipicaoo
  • Време на започнување Време на започнување
Секој веј изолат ти е без лактоза. Многу подобар избор од вегански кој исто така е без лактоза.
Автоматски споено мислење:

Вадње информации од ракав, класика за џимброс.

Nemas potreba od citrulin i arginin pred trening. Dovolno e samo citrulin. Eaa se ok za pomejgu obroci. Jas gi koristam momentalno so dexteoza i insulin. Kajmene e drug nacin na trening ali ako si resen da namalis na kilaza nemora da pravis treninzi na prazen stomak. Gledaj pted trening da imas barem 30-50 gr hidrati.

Ќе заврши работи со 30/50г хидрати, секако XD

A за болдот што да се каже, се надевам дека ги знаеш ризиците, имаш побезбедни опции, ама на тебе е.

Последно уредено:
Вадње информации од ракав, класика за џимброс.

Ќе заврши работи со 30/50г хидрати, секако XD

A за болдот што да се каже, се надевам дека ги знаеш ризиците, имаш побезбедни опции, ама на тебе е.
што ми праќаш студија што и сам ја немаш прочитано?
Двете групи во студијата имаат покажано ист раст на мускулна маса бидејќи тие што употребувале вегански протеин, употребувале дополнително повеќе прашок за да го израмнат количеството на леуцин и аминокиселински состав со веј протеинот.
Јас нигде не спомнав дека неможеш да растеш од веган протеин туку ако веќе нема проблем подобар е млечниот бидејки е по квалитетен(докажано во милион студии)

ако веќе нема проблем подобар е млечниот бидејки е по квалитетен(докажано во милион студии)

Значи вака, доколку тотален внес на калории и протеин е еднаков и оптимален за конзументите, не е ни подобар, а најмалку многу подобар како што кажа претходно.

Back
На врв Bottom