Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ME First во Полео СпортПишете ако видете некој протеин на акција.Некако високи ми се моменталните цени.
По одвратен протеин не сум пробал. Посебно за парите катастрофа.ME First во Полео Спорт
јас секогаш користам голд стандарт но сеа си нарачав да го пробам пошто беше на акција, сеа се каамПо одвратен протеин не сум пробал. Посебно за парите катастрофа.
Епа ти си возел Ферари и сега сакаш да смениш со Застава. Нормално дека ќе се каешјас секогаш користам голд стандарт но сеа си нарачав да го пробам пошто беше на акција, сеа се каам
250 грама стек ќе го џвакаш пола саат, доза протеин се пие за 2 секунди.А зошто се фрлаат толку пари за суплементација , пола од тие што трошат пари за суплементи како прво не се ни редовни во вежбањето а не ни вежбаат како што треба а одма на суплементација се стаиле, сите потребни протеини можат од здрава исхрана да се добијат и тоа за поевтина сума...
250 грама стек ќе го џвакаш пола саат, доза протеин се пие за 2 секунди.
Конзерва туна ќе ја џвакаш пола саат, доза протеин се пие за 2 секунди.
5-10 јајца ќе ги џвакаш пола саат, доза протеин се пие за 2 секунди.
За другите суплементи нема потреба од трупање, ама протеинот од сурутка е "must".
Dymatize 25 gКој од овие? Како што знам Dymatize е како подобра фирма , но во Trec има повеќе протеин. Што да изберам?
Per portion 36g - DYMATIZEDymatize 25 g
Trec 24 g
кај виде дека има помалку?