Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ок фалаццц 3700 мн бе, го имам пиено пред неколку години беше 3300, вкус caffe mocha петка супер и вкус и состав нема да згрешиш
Си пиел гејнер, па си викаш дај протеин чист, и пак на гејнер.Ок фалаИнаку бев денес до кај нив да го видам, да ми кажат што како и испадна дека е сменета амабалажата, сега иде во канта од 2.6 кг и цената е 4200. Бев и до Олимп да видам што ќе ми понудат, дечкото ми предложи геинер http://www.pbc.mk/proizvodi/gejneri/profi-mass-detail како подобра опција за ставање на килажа. Прилично добар состав има, така да најверојатно ке идам на таа опција
Не се прај паметен пошо не си. Количината на храна што јас ја внесувам е најмалку дупло повеќе од она што треба да го внесувам меѓутоа имам брз метаболизам и не ми е доволно за да накачам килажа. За гејнер знам што прави иако има различни видови според состав, а за протеин не бев сигурен што ефект ќе ми даде така да си затоа и прашав.Си пиел гејнер, па си викаш дај протеин чист, и пак на гејнер.
И не ти иде памет да научиш што прави гејнер а што прави протеин и што уствари ти терба за да качиш маса.
Просто е - јади поише. Џабе ги даваш парите.
Количината на храна што јас ја внесувам е најмалку дупло повеќе од она што треба да го внесувам меѓутоа имам брз метаболизам и не ми е доволно за да накачам килажа.
Пријателе, ја имав 56 кила и се тегавев и убедував дека јадам и премногу. Ама не јадев протеинска храна и сложени јаглехидрати, туку брзи шекери. Подобро посвети се на јадењето и среди си ја исхраната место да фрлаш пари на суплементација за џабе. Ја у моментов сум 91 кило, а последниве 4 месеци на суплементација (минус витамини) имам потрошено вкупно 800 денари на креатин.Не се прај паметен пошо не си. Количината на храна што јас ја внесувам е најмалку дупло повеќе од она што треба да го внесувам меѓутоа имам брз метаболизам и не ми е доволно за да накачам килажа. За гејнер знам што прави иако има различни видови според состав, а за протеин не бев сигурен што ефект ќе ми даде така да си затоа и прашав.
И јас тоа понекогаш си викам, мора да е од стероидите@sajSiGa многу рано почна да губиш нерви, пријателче.
Да ок можеби храната што ја внесувам не содржи баш тоа што ми треба за раст ама немам услови по дома да барам посебни јадења за мене, а сам да готвам малце тешко така да суплемент ми е подобра опција. А креатин не сум користел и нема да користам поради тоа што дава моментален ефект што после некое време се губиПријателе, ја имав 56 кила и се тегавев и убедував дека јадам и премногу. Ама не јадев протеинска храна и сложени јаглехидрати, туку брзи шекери. Подобро посвети се на јадењето и среди си ја исхраната место да фрлаш пари на суплементација за џабе. Ја у моментов сум 91 кило, а последниве 4 месеци на суплементација (минус витамини) имам потрошено вкупно 800 денари на креатин.
Ти вечен ќе бидеш, па ефектот од креатинот да е вечен?Да ок можеби храната што ја внесувам не содржи баш тоа што ми треба за раст ама немам услови по дома да барам посебни јадења за мене, а сам да готвам малце тешко така да суплемент ми е подобра опција. А креатин не сум користел и нема да користам поради тоа што дава моментален ефект што после некое време се губи![]()
Дечки може некој да ми даде препорака за whey протеин. Два битни критериуми ми се добар квалитет и средна цена. Исто и кај би можел да го набавам. Фала.
Да ок можеби храната што ја внесувам не содржи баш тоа што ми треба за раст ама немам услови по дома да барам посебни јадења за мене, а сам да готвам малце тешко така да суплемент ми е подобра опција. А креатин не сум користел и нема да користам поради тоа што дава моментален ефект што после некое време се губи![]()
Цинкот е минерал кој е вклучен во илјадници телесни функции, како на пример: за производство на тестостерон кај мажите, оптимално имунолошко функционирање на телото, помага и го забрзува процесот на лекување по повредата, помага во апсорпцијата на минерали во телото и на заштитата на кеточните состојки од оксидативно оштетување.Која е користа од корисење на Омега 3 исто така и на магнезиум и цинк?
До која цена?[DOUBLEPOST=1428151159][/DOUBLEPOST]Рибино масло.Никој не знае?