Бодибилдинг суплементи

• Креатор на темата Креатор на темата chipicaoo
  • Време на започнување Време на започнување
Почетник сум и сакам да прашам за гејнеров подоле. Цел ми е да качам на маса (иако не сум премногу слаб ама сепак ми треба маса)... Дали некој го има користени,што да очекувам и кантава од 2,9 кг за колку време е ???
Elite_Mega_Gainer_6lbs_Vanilla.jpg

Ако не ти е средена исхраната,тренингот и одморот нема ништо посебно да добиеш.

Почетник сум и сакам да прашам за гејнеров подоле. Цел ми е да качам на маса (иако не сум премногу слаб ама сепак ми треба маса)... Дали некој го има користени,што да очекувам и кантава од 2,9 кг за колку време е ???
Elite_Mega_Gainer_6lbs_Vanilla.jpg
20 дена со штедење. Ја за 10 би го шмркнал :D

Cink, Magnezium, B6 - ај ако може споделете искуства кога во текот на денот ги земате наутро, пред или по тренинг, пред спиење....има различни метаболизми нели па ме интересираат искуства.

Навечер пола саат пред спиење...од кај купуваш, која е најисплатлива варијанта? Во зегин?

колку треба да изнесува дневната доза на цинк ? купив таблети по 10мг и пишува по една треба, дали е ок ?

колку треба да изнесува дневната доза на цинк ? купив таблети по 10мг и пишува по една треба, дали е ок ?

Cink 30mg, MAgnezium 450mg, B6 10,5 ова е мешавината во ZMA што функционира, ама пак се зависи од телото и потребите.

25 Гр. цинк треба за ЗМА , колку што сум ја запознат

Има малку различни варијации - има и 500 магнезиум, 50 цинк, ама оваа шо ја пишав е најкористена. Сепак се зависи од потребите на човекот некој можеби е заситен со цинк (иако тешко) па нема потреба воопшто.

Има малку различни варијации - има и 500 магнезиум, 50 цинк, ама оваа шо ја пишав е најкористена. Сепак се зависи од потребите на човекот некој можеби е заситен со цинк (иако тешко) па нема потреба воопшто.

А каква форма на Цинк и Магн користиш aspartate или chelate ? Има по аптекиве aspartate ?

А каква форма на Цинк и Магн користиш aspartate или chelate ? Има по аптекиве aspartate ?
450мг магнезиум, 30мг цинк и 10,5мг Б6 се дозите на ЗМА. Инаку цинк хелиран барај аспартат тешко дека ќе најдеш. Се зема на празен стомак пола сат пред спиење посебно не треба да се меша со млеко и млечни продукти

450мг магнезиум, 30мг цинк и 10,5мг Б6 се дозите на ЗМА. Инаку цинк хелиран барај аспартат тешко дека ќе најдеш. Се зема на празен стомак пола сат пред спиење посебно не треба да се меша со млеко и млечни продукти

Zegin nabaveno total okolu 750 MKD, Cinkot Heliran 25mg - 100 parchinja, 355 mkd, Magneziumot 250mg - 150 parchinja, 399 MKD go imaat na akcija, i 50 mkd B6. So cinkot kje ostanam na doza od 25mg, a kaj magneziumot kje pochnam so 375mg edno i pol pa ako nema nesto efekt kje odam na 500mg 2 odednash.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom