Бодибилдинг суплементи

• Креатор на темата Креатор на темата chipicaoo
  • Време на започнување Време на започнување
Може ли да ми објасните малку повеќе за Л карнитин како топач на вишокот масти, како се пие има ли некој последици од него кој е најдобар за да го користам и колку пари е ...

го пробав чудово и стварно е чудо
поради тоа што не сум многу осетлив на кофеин го напраив со две лажички нескафе и кока кола зиро
вежбав гради вчера и на секоја вежба качив по 10 кила плус и најбитно на крај на тренингот имав сила како да сум правел кардио и сеа треба да почнам да вежбам
е сеа може е малце психа али како и да е ми се свига ке пробам и денес па ке видиме како ке биде

10 кила плус, да не си мавнал и некоја таблета уз ова? :pos:
Чекам и јас да ми дојде ден за гради, тогаш највеќе приметувам дали функционира некој суплемент.

не се форсирам многу со килажа а и програма сеа што ја терам ја терам една недела за да речам дека е од неа
права клупа +10, коса клупа +10, контра коса плус една плочка +10 значи и развлекување викнав помош за последна серија викам ај да не ми треба без проблем 8 комада
пред вежбање само бцаа,зелен чај и ова чудово :D
којзнае може до денот ми беше ке видам денеска имам грб за вежбање па не се сакаме многу со вратилото па ке видам колку ке направам

Може некој да го стави рецептот за ова што го зборите? колку става кола, кафе, бибер или пипер...и ја би пробал оти стално барам нешто ново да смучкам :)

Може некој да го стави рецептот за ова што го зборите? колку става кола, кафе, бибер или пипер...и ја би пробал оти стално барам нешто ново да смучкам :)
Една чаша кока кола и пуна брдо лажичка инстант кафе. Каков бибер пипер XD
--- надополнето: 19 јуни 2013 во 15:18 ---
го пробав чудово и стварно е чудо
поради тоа што не сум многу осетлив на кофеин го напраив со две лажички нескафе и кока кола зиро
вежбав гради вчера и на секоја вежба качив по 10 кила плус и најбитно на крај на тренингот имав сила како да сум правел кардио и сеа треба да почнам да вежбам
е сеа може е малце психа али како и да е ми се свига ке пробам и денес па ке видиме како ке биде
Aман бе? XD
Колку време пред вежбање го пиеше?

сум го утнал значи скроз. те гледав те не па скоро ништо не го сфатив :pos:

Нели со ова само се дуплира кофеинот (од колата и од кафето)?

Да, исто како и скоро сите pre-workout-и трикот им е во куп кофеин и стимуланси :D

Инаку го пробав и јас само наместо со инстант со турско кафе зошто инстант немав во моментот, значи шоља турско + шоља Пепси, во главно добро ме дрмна зошто сабајлето полагав испит клиничка биохемија па ги споив двата дена без спиење, солидно го изгурав тренингот ќе му дадам уште една проба утре на одморено (y)

Дап. :D
Многу кофеин и шеќер е у принцип.
Да те крене.

Па оно да. И џекот има кофеин

ја па мешам пензионерски рецепти. урдичка, јајце, печурчина, лукче...
че пробам ова, че му е..ам м...а, еднаш се живее :)

Го има некој користено ALL WHEY од ALLMAX, ме интересира во споредба со Elite Whey Isolate, кој е подобар избор?
2c114c723b0a208b11fdb566c4c9d789.jpg

--- надополнето: 19 јуни 2013 во 15:18 ---

Aман бе? XD
Колку време пред вежбање го пиеше?
па некој 30 мин пред тежински

Ова чудово црнечко пред тренинг и плус декстроза во водата што ја пиеме за време на тренинг, би требало да е добитната комбинација.

Го има некој користено ALL WHEY од ALLMAX, ме интересира во споредба со Elite Whey Isolate, кој е подобар избор?
2c114c723b0a208b11fdb566c4c9d789.jpg

Исти курац се, земи тоа што е поевтино.

Може ли да ми објасните малку повеќе за Л карнитин како топач на вишокот масти, како се пие има ли некој последици од него кој е најдобар за да го користам и колку пари е ...
Л-карнитин не топи масти,не знам кој те информирал така.
Тоа што можеш да осетип е благ стимуланс како кофеинот.
http://www.umm.edu/altmed/articles/carnitine-l-000291.htm

Јас вчера го пробав, ама како што пишав претходно, на тренинг за гради обично проценувам што функционира.
Отидов касно во теретана па морав грб да извежбам за 35 минути, пократки паузи значи. Се осеќав ОК, на вратило 15 пати се кренав а обично по 13 се кревам, но и другпат кога сум порасположен 15 сум се кревал, може да ми било до денот, а може и до напитоков, зашто се осеќав свеж и прилично брз тренинг истерав. Го пиев 30 минути пред тренинг.
Ќе видиме од наредните денови како ќе биде.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom