Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
го пробав чудово и стварно е чудо
поради тоа што не сум многу осетлив на кофеин го напраив со две лажички нескафе и кока кола зиро
вежбав гради вчера и на секоја вежба качив по 10 кила плус и најбитно на крај на тренингот имав сила како да сум правел кардио и сеа треба да почнам да вежбам
е сеа може е малце психа али како и да е ми се свига ке пробам и денес па ке видиме како ке биде
Една чаша кока кола и пуна брдо лажичка инстант кафе. Каков бибер пипер XDМоже некој да го стави рецептот за ова што го зборите? колку става кола, кафе, бибер или пипер...и ја би пробал оти стално барам нешто ново да смучкам![]()
Aман бе? XDго пробав чудово и стварно е чудо
поради тоа што не сум многу осетлив на кофеин го напраив со две лажички нескафе и кока кола зиро
вежбав гради вчера и на секоја вежба качив по 10 кила плус и најбитно на крај на тренингот имав сила како да сум правел кардио и сеа треба да почнам да вежбам
е сеа може е малце психа али како и да е ми се свига ке пробам и денес па ке видиме како ке биде
сум го утнал значи скроз. те гледав те не па скоро ништо не го сфативЕдна чаша кока кола и пуна брдо лажичка инстант кафе. Каков бибер пипер XD
сум го утнал значи скроз. те гледав те не па скоро ништо не го сфатив
Нели со ова само се дуплира кофеинот (од колата и од кафето)?
Дап.сум го утнал значи скроз. те гледав те не па скоро ништо не го сфатив
Нели со ова само се дуплира кофеинот (од колата и од кафето)?
па некој 30 мин пред тежинскиЕдна чаша кока кола и пуна брдо лажичка инстант кафе. Каков бибер пипер XD
--- надополнето: 19 јуни 2013 во 15:18 ---
Aман бе? XD
Колку време пред вежбање го пиеше?
Го има некој користено ALL WHEY од ALLMAX, ме интересира во споредба со Elite Whey Isolate, кој е подобар избор?
![]()
Л-карнитин не топи масти,не знам кој те информирал така.Може ли да ми објасните малку повеќе за Л карнитин како топач на вишокот масти, како се пие има ли некој последици од него кој е најдобар за да го користам и колку пари е ...