Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Браво легендо !!!pred 5 godini imav teska operacija na mozokot predviduvanjata bea ako preziveam najverovatno ke bidam invalid. Imav 110 kg i 40% masti....Прегледај го приврзокот 116841
Toa sto ne te ubiva te pravi posilen....
Свака част мајсторе. И фала ви на двајцата за сликите.pred 5 godini imav teska operacija na mozokot predviduvanjata bea ako preziveam najverovatno ke bidam invalid. Imav 110 kg i 40% masti....Прегледај го приврзокот 116841
Бидејќи те познавам како човек кој го сретнував во теретана, сега ти имам уште поголема почит. Секоја чест братко и само напред, се сеќавам како изгледаше кога те загледав за прв пат во Гладијатор пред нешто повеќе од 2 години и знам како напредуваше со текот на времето.pred 5 godini imav teska operacija na mozokot predviduvanjata bea ako preziveam najverovatno ke bidam invalid. Imav 110 kg i 40% masti....Прегледај го приврзокот 116841
Pred godina i dva tri meseci pocnav vo gladijator...inaku vkupen bb staz mi e 2.5 godiniБидејќи те познавам како човек кој гgodiniетнував во теретана, сега ти имам уште поголема почит. Секоја чест братко и само напред, се сеќавам како изгледаше кога те загледав за прв пат во Гладијатор пред нешто повеќе од 2 години и знам како напредуваше со текот на времето.
Хехе во теретана тешко дека ќе видиш скоро, само трчам и дома вежбам во моментов, а и ако не се лажам кога те сретнав последно мислам дека ми спомна оти вежбаш во АеродромPred godina i dva tri meseci pocnav vo gladijator...inaku vkupen bb staz mi e 2.5 godini
Koga ke me vidis sleden pat javi mi se bas bi sakal da se zapoznaeme
Eat clen, tren hard, ANAVAR give up?Последни јаглехидрати за денес, што би рекло големото момче, tren hard and eat clen food.Прегледај го приврзокот 118343