како,која ?Samo nemoj onaa pullup forma da ja pravish te molam, hahaha
Sent from my D5103 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
како,која ?Samo nemoj onaa pullup forma da ja pravish te molam, hahaha
Kip-up, tako zvani crossfit pullup.како,која ?
прочешлај по нет,има и за тоа објаснување зошто го праат такаKip-up, tako zvani crossfit pullup.
Ги прават ради тоа што ако ги прават регуларно неможат да ги тајмираат. Т.е се губи цел оној goal-based дел од кросфитот.прочешлај по нет,има и за тоа објаснување зошто го праат така
мада ни мене не ми беше логично ама ај.Сепак боље такви пул упс неголи оние срања што ги прават копиљациве по шипкиве,за никаков к.р не им се тие вртења и глупости,освен за лајкови на фб од малолетнички.
Oh pred nekoi 3 meseci kako kje se pronajdev, mozhebi i nekoja solza kje izleev so tebeДневниче,
помеѓу Jen Selter и јаглехидрати, во моментов ќе ги одберам јаглехидратите, едно сладоледче мх.
81 кг жива мера, 220грама протеин дневно али веќе возам на резерва, на кантата од протеинов и се гледа дното.
Рано е за слики, сеуште сум меѓу 12-15 % боди фат, ќе има за 2-3 недели се надевам нешто со околу 10 или подOh pred nekoi 3 meseci kako kje se pronajdev, mozhebi i nekoja solza kje izleev so tebe
Sega labavo si letaat 3 giroa za vechera, bar dur sme na odmor neli.. (kje se kaam za mesec dena zashto dirty-bulkam)
Kako izgledash momentalno ako ne ti prechi da spodelish?
Оди снимај клипчиња со Палјото, ем погледани од вестите ќе бидите, ем без пари ќе вежбашHe треба да плаќам во теретана да одам и кревам тегови ко можам дома за беспари, секое станвање од фотеља кревам 90 кила