Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
За бодибилдинг е реално небитнаКога е време за чучневи Кој има проблем со рамениците, кој има проблем со колената, кој со кичмата.
Тешка е и захтевна а нозете се....
![]()
![]()
Во секој случај е препорачана и добро е да се прави.не дишеш правилно
За бодибилдинг е реално небитна
За general strength and fitness е топ
за powerlifting е една од 3те вежби така да нема сакам нејкам
Овој и веган да станеше му немаше спас, ваљда и синтол имаше напикано во рацете, за тестостерони, хормон за раст не ни коментирам, ваљда не правеше ни пауза меѓу шеми типов.Според ова - месото и храната се значаен фактор во смртта.
Никита мислам дека нема ставвано синтол, т.е професионалците можеби и сите да ставаат по малку на групите што им се послаби или несиметрични, али не е како тие идиотите што само со синтол се полнат.
има батево не е без ичНикита мислам дека нема ставвано синтол, т.е професионалците можеби и сите да ставаат по малку на групите што им се послаби или несиметрични, али не е како тие идиотите што само со синтол се полнат.
Абе тоа им е работа, ретко кој е идеално симетричен, јас верувам дека и многу други од професионалците имаат по малку пополнувано на одредени мускулни групи.има батево не е без ич![]()
знам ама ипак тие што се на сцена по профи го прават на овој од прва апла го познав. Рамењата ко бабури му се. Штета ова синтолов се повеќе замав зима ....Абе тоа им е работа, ретко кој е идеално симетричен, јас верувам дека и многу други од професионалците имаат по малку пополнувано на одредени мускулни групи.
Глупаво е кога некој аматер се полни како жаба само со синтол, е тие се веќе тешки пациенти.
Секој си одговара за својот живот, штета не штета тоа е тоа, можеби е штета што и бодибилдингот отиде во оваа насока, па поголем дел од билдерите поради хормонот за раст личат како трудници, али јбг, јас сум повеќе за естетика отколку големина, денес боди фитнес и фитнес ми се некако најдобри за очи, овие класичните билдери повеќе личат на жаба што лапнала компресор отколку на луѓезнам ама ипак тие што се на сцена по профи го прават на овој од прва апла го познав. Рамењата ко бабури му се. Штета ова синтолов се повеќе замав зима ....
Која ја вежбаш? Терај ја таа "MI40-X-Workout-Sheets-1-Natural-beginner", ако сакаш да се прилагодиш пробај 2 недели да зголемиш волумен, полека ќе ја добиеш кондицијата, па после почнувај ја програмата, таман за тие две недели ќе го поминеш детокс делот.@Кеплер ја пробав MI40X и искрено премногу ми е, додека ја читав и разгледував не ми делуваше до толку обилна, ама не изджав да изработам ни цел тренинг од оние 7дена кога се подготвуваш за програмата.
5 серии по 20 повторувања од seated lateral raises...
Moжеби телото ми се навикна на помалце повторувања и поголеми тежини, последнава година сум или на ппл или 5x5, упер/ловер , 5/3/1.
Многу поголем пумп добивам со вакво нешто, а и не губам концентрација брзо.
Ако имаш некоја на ум која повеќе е кон поверлифтинг кажувај ја.![]()