Боди билдинг и теретани - прашања, одговори, заблуди, совети...

• Креатор на темата Креатор на темата ^Capo^
  • Време на започнување Време на започнување
Имам една дилема која ја мислам векје поголг период и ке побарам помош од вас сега на пример на бенџ кревам 70 кила по 3 серии 12 повторувања е сега прашањето ми е следно дали овие 70 кила да ги дигам набрзинка или да ги дигам пополека со болка во мускул значи потребно ми е за дефиниција??
Ако веќе креваш 70кг х 12повторувања време е да почнеш да креваш 80кг.

Ова шишево т.е како и да се вика што се пијат суплименти,многу мириса пример пијам гејнер и ок е али после тоа го миам го остаам и седи,следниот пат коа го зиам да пиам и отварам нормално бзди ептен. .. а нонстоп го миам и го оставам капачето отворено да се луфтира,недај боже да го остаам затворено.
Чаре некое?

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

Ова шишево т.е како и да се вика што се пијат суплименти,многу мириса пример пијам гејнер и ок е али после тоа го миам го остаам и седи,следниот пат коа го зиам да пиам и отварам нормално бзди ептен. .. а нонстоп го миам и го оставам капачето отворено да се луфтира,недај боже да го остаам затворено.
Чаре некое?

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

врела вода и сјај и остави го да седи така една ноќ.Сабајле кога ќе станеш измиј го и истриј го со сунгер и нема да мириса

Херкулес во последно време е повеќе мајтап форум и место за рециталите на мастапе, отколку бодибилдинг ;)
епа нз што е не го пратам ама знам дека е форум за бодибилдинг

и ја сум разочаран, баш оваа година кога тензијата беше најголема и кога Каи излезе со најдобра форма досега се десија педерските работи, ама тоа е знаеме каква е федерацијата и со години се нема ништо променето, уште од времето на Арнолд се правеле педерски работи и сеуште се прават. Уште една ужас олимпија ке гледаме а знаеме кој го освои, јас чисто ради Цедрик и Биг Рами ке ја гледам другото не ме интересира....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom