Боди билдинг и теретани - прашања, одговори, заблуди, совети...

• Креатор на темата Креатор на темата ^Capo^
  • Време на започнување Време на започнување
Дали е можно Ел карнитинот на Dymatize непријатно да мириса?
http://www.dymatize.com/products/en...ine/?query=category.ne.Specials&back=products
acetyl_lcarnitine.jpg

етикетата, датумот, бела боја на капсулите, внатре пакетче за извлекување на влагата...се си е регуларно. Претходно течниот што го имав имаше добар мирис и пријатен благуњав вкус.
Овој во капсули е ...инаку немам проблем кога го пијам, едино што тешко мириса.

Без гајле Lurtz, точно имаат специфичен мирис ама слободно користи ги. Сите што го земале овој суплемент се жалат малку на мирисот, јас знам два такви случаи.

Без гајле Lurtz, точно имаат специфичен мирис ама слободно користи ги. Сите што го земале овој суплемент се жалат малку на мирисот, јас знам два такви случаи.
Стварно имаат јак мирис па се плашев и покрај датумот да не се расипани. Ти благодарам за одговорот

Што викате за ова Crea Pure Micronized,ако го користи некој,и што препорачувате од креатини.Мислам да користам малку време,не ми треба многу.

Се работи за креатинот од Ultimate Nutrition?
--- надополнето: Aug 16, 2011 6:04 PM ---
Дали е можно Ел карнитинот на Dymatize непријатно да мириса?
http://www.dymatize.com/products/en...ine/?query=category.ne.Specials&back=products
acetyl_lcarnitine.jpg

етикетата, датумот, бела боја на капсулите, внатре пакетче за извлекување на влагата...се си е регуларно. Претходно течниот што го имав имаше добар мирис и пријатен благуњав вкус.
Овој во капсули е ...инаку немам проблем кога го пијам, едино што тешко мириса.

Сигурно претходинот што си го пиел бил со вештачки засладувач (ако се работи за истата фирма, Dymatize иако тврдат дека е Natural Flavor)

За разлика, овие бидејќи се капсули немаат вкус и имаат некој специвичен мирис, но немај гајле :)

Сигурно претходинот што си го пиел бил со вештачки засладувач (ако се работи за истата фирма, Dymatize иако тврдат дека е Natural Flavor)

За разлика, овие бидејќи се капсули немаат вкус и имаат некој специвичен мирис, но немај гајле :)
Јагода или сличен вкус беше, од Dymatize...али мислам дека е поарно да се пие вака, без додатни бои и засладувачи. Фала за советот :)

Според мене најдобар микронизиран монохидрат ти е оној на Оптимум. 700 денари се 300 грама, имаш 60 дози тука. Сум го користел овој креатин и сум задоволен од резултатите.

Добар совет и добра цена,фала:)
--- надополнето: Aug 16, 2011 6:23 PM ---
Се работи за креатинот од Ultimate Nutrition?

Да да,тој е212gnzAIlML._SL160_.jpg

Јагода или сличен вкус беше, од Dymatize...али мислам дека е поарно да се пие вака, без додатни бои и засладувачи. Фала за советот :)

Не е докажано сеуште, но имаше гласини дека капсулите подобро се апсорбираат од прашокот/течноста во огранизмот.
Сепак, Dymatize се гигантска фирма и не се згрешил за било кој производ од нив.

Но кога се работи за карнитинот, без разлика од која фирма е секогаш сум “ја прескокнувал страната“
многу нереално изгледа сето тоа, и сеуште тврдам дека со средена диета (читај, диета = начин на исхрана без разлика дали е за слабеење или качување маса, се вика диета) можеш да постигнеш многу добри резултати, секако еден Whey протеин не е на одмет бидејќи освен храна за мускулот, регенерација на мускулните влкана има безброј статии како whey протеинот помага во редуцирањето на тежината.

Но сепак, изброт е твој :)
--- надополнето: Aug 16, 2011 6:32 PM ---
Добар совет и добра цена,фала:)
--- надополнето: Aug 16, 2011 6:23 PM ---

Да да,тој еПрегледај го приврзокот 33014

Една од ретките фирми во Македонија која има увозништво од САД, за разика од повеќето кои тврдат дека се од САД a всушност се работи за голем скам.
Исто така, креатинот на Ultimate е солиден монохидрат кој ќе ти помогне во остварувањето на зацртаната цел.

Знае некој каде може да се најдат heart rate часовници во Македонија?

Знае некој каде може да се најдат heart rate часовници во Македонија?
јас само знам за во CONARD (вака мислам дека се викаше фирмата) , во ГТЦ прв спрат кај лагуна пицериајта .... врвен квалитет али затоа 50+ Е

кај има ракавици за теретана слични на овие не многу скапи
573560.jpg

Винг фитнес карши влада, Гет Реди, Флекс во Дебар Маало, Калифорниа Фитнес, Гладијатори :)

Уште 28 дена до големиот настан кој ќе се одржи во Las Vegas, Nevada - Mr.Olympia

Rooney spored mene losa procenka :D no sepak tvoe mislenje jas mislam ama mislam :D-Jay,Kai,Phill,Viktor,Branch... Jay uste dve Mr o ne mu begaat iako ne mi e favorit mn sjebana rabota e :D

Ако некој знае кај има некој добар протеин од 4 и нешто кила што се во кеса и колку им е цената

Јас на едно место го видов овој 7500 беше мислам
on_gold_standard_protein_10lb.jpg

дали е добар овој или знаете некоја подобра друга фирма и цена пишете?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom