Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Леле само колку не чини теретанава двајца така по јакички да влезат да вежбат ке снема тегови....и слаби се со справи...albanian_boy напиша:teretana imas drugar vamu vo kisela voda vo studentskiot dom pelagonija i mislam deka e evtino mnogu,mesecno e okolu 450 den,a uslovite ne znam kakvi se,pozdrav
ZeroStyle напиша:E izvinete vaka so upagjam offtopik iako mislam deka tuka e mestovo na prasanjevo. Vaka,od koja vozrast e najpreporaclivo da se odi vo teretana zasto mng lugje tvrdat deka na pomala vozrast ne bilo ubavo za rastot i slicno.Znaci koja vozrast preporacuvate vie?
BusHav напиша:Ричи се вика таа,одма позади Колосеум,до теретаната има Секс шоп!
Ако не можете да најдете, само прашајте некого за болдираниот дел и одма ќе знае како да ви кажеBusHav напиша:Ричи се вика таа,одма позади Колосеум,до теретаната има Секс шоп!
VirtualVlad напиша:Колку кошта 3x неделно таму?
Фер цена.Rodeo напиша:кај ричи тие 800 месечно,секој ден освен недела,ако сакаш двапати иди во денот,работи од 10-22:salut:
Ти верувам де,него да не си у пубертет мислев,така нешо:helou:rodik напиша:trilobite sega jas ti kazuvam kako e kaj mene.Ozbilno od koga pocnav da vezbam poveke se izvisih koj so saka neka kaze..!!!!
абе брат дојди си ти кај мене у кисела вода заедно ке вежбамеNecrophilia напиша:kako se pogodi temava... a celo vreme veke 2 dena planirav jas da otvoram vakva tema.
Veke godina dena baram teretana koja bi imala kompletni fitnes spravi a da e vo blizina na centar.
Koga podrazbirame centar spaga da ne e pojke od 15 minuti pesacenje od plostad.
jas porano idev vo Cair kaj mene ama epten mi e glupo samda idam...
zatoa reshivme jas devojka mi i uste 2/3 drugari/ki da ideme ali oni se mrzi da idat do cair ili do tri biseri pa zatoa barame nekoja podobra od taa vo ARM.
Ubo beshe vo Olimpiski steta sto ja zatvorija.
kako i da e taa misticen sto ja predlozi seuste raboti aktivno? i kako potocno se vika???