Боди билдинг и теретани - прашања, одговори, заблуди, совети...

• Креатор на темата Креатор на темата ^Capo^
  • Време на започнување Време на започнување
Димитар направи сцена уште таму...театрално ги грабна медалот и признаницата и истрча од бината...потоа одеше низ цела сала и викаше и објаснуваше што благо речено не доликува на ниеден човек а камо ли на спортист...ако нешто беше дамка на натпреваров тоа беше тој....
Според мене неоспорна е неговата градба и форма....меѓутоа тотално не е за таа категорија физик....и тоа мора да се поштува.. ..
не сум упатен искрено,ниту знам ктегории ниту ништо,но од сликата која ја видов,он и уште 3-4ца до него...дефинитивно не му беа ни до рамо.

Физик Мажи

Исто и кај оваа категорија не е дозволено и се казнува или со дисквалификација или со неколку позиции подоле во пласман (во зависност од степенот на мускулатурата) екстремна мускулетост, масивност, остра дефиниција и сув дехидриран изглед; Ова е категорија која целосно се разликува од Бодибилдинг категориите и не е создадена за оние билдери кои не успеале да постигнат успех во бодибилдингот, утехата да ја најдат во оваа категорија.
не сум упатен искрено,ниту знам ктегории ниту ништо,но од сликата која ја видов,он и уште 3-4ца до него...дефинитивно не му беа ни до рамо.

Физик Мажи

Исто и кај оваа категорија не е дозволено и се казнува или со дисквалификација или со неколку позиции подоле во пласман (во зависност од степенот на мускулатурата) екстремна мускулетост, масивност, остра дефиниција и сув дехидриран изглед; Ова е категорија која целосно се разликува од Бодибилдинг категориите и не е создадена за оние билдери кои не успеале да постигнат успех во бодибилдингот, утехата да ја најдат во оваа категорија.
Значи уствари овој отишол,во категорија кај што не му е место ? како на примре тешкаш во кик бокс од 100 кила да иде во категорија на 70 килаши ?

Значи уствари овој отишол,во категорија кај што не му е место ? како на примре тешкаш во кик бокс од 100 кила да иде во категорија на 70 килаши ?
Taka nesho, a i mi se sfigja kako random faci na fejs go branat nego i plukaat po federacijata koga od avion se gleda deka e pregolem za physique. :D

Sent from my D5103 using Tapatalk

А зошто тогаш го пуштиле у таа категорија ? ваљда не може кој сака кај сака да се пријави..или може ? јас да се пријавам во категорија на тоше зафиров и остали ако не :D

А зошто тогаш го пуштиле у таа категорија ? ваљда не може кој сака кај сака да се пријави..или може ? јас да се пријавам во категорија на тоше зафиров и остали ако не :D
Јас мислам дека секој може да се пријави кај сака , ама убо однапред е прецизирано во која дисциплина шо се оценува.
karas-42747.jpg

Кај е точно во Веро(Џамбо) продавницата на Херкулес?
Покрај супермаркетот долу по скалите ќе слезиш кај паркингот, и во ќошот мало дуќанче е како трафика.

abe ostaj gi cisti mestenki...so kur mu davaat 3to mesto togas...zaso uopste go glasale???ako ne e za tamu...ne me jebi a istiot decko lani pobedi pahahhaa

Иначе, на купот се појави и еден ваков. И не знам што кој кур му беше со настапот, што сакаше да постигне!? :sick:
Мислам дека е и член на форумов.

За Рагнар, секоја чест. Тој требаше да победи, според мене. Само не ми е јасно зошто беа поделени во две категории.

Taka nesho, a i mi se sfigja kako random faci na fejs go branat nego i plukaat po federacijata koga od avion se gleda deka e pregolem za physique. :D
Јас би рекол преголем за конкуренцијата. Еве тие во physique како изгледаат.

Иначе, на купот се појави и еден ваков. И не знам што кој кур му беше со настапот, што сакаше да постигне!? :sick:
Мислам дека е и член на форумов.

За Рагнар, секоја чест. Тој требаше да победи, според мене. Само не ми е јасно зошто беа поделени во две категории.

Јас би рекол преголем за конкуренцијата. Еве тие во physique како изгледаат.
дај да го видам тој што бил таков ?

иначе реално димитар,бар од тие 4ца што ги видов покрај него,немаше конкуренција...ни приближно.Ако имаш цела слика од таа категорија,постирај..

иначе реално димитар,бар од тие 4ца што ги видов покрај него,немаше конкуренција...ни приближно.Ако имаш цела слика од таа категорија,постирај..
10268439_10206384606951815_2421106247939883613_n.jpg

дај да го видам тој што бил таков ?
Гледај го видеово, нема шанси да го промашиш.

готово,јасно.

што џавкаат овие овциве,да ги еам и нив и бојан,и нема подобар,ајде бојан !

Во последно време ослабнав повеќе од што треба, па ме интересира кои вежби (без разлика дали ќе бидат во домашни услови или теретана/фитнес) можат да помогнат за килажата на телото да се покачи?:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom