Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Каи требаше да игра на картата како лани кога според мене излезе во феноменална форма, исчистен и естетски граден. Лани изгуби од Фил за само 1 поен, а оваа година Фил реално излзезе полош од лани така да Каи да беше во формата од лани 100% ја земаше титулата оваа година. Но за беља излезе бетер,заматен и премногу масивен, се разочарав од формата на Каи иако ми беше фаворит за оваа Мр.Олимпиа. Декстер извезе феноменално исчистен и тоа на 43 години, човекот е за респект.Каи некако ко грамада ми е али сепак мое мислење Фил е далеку подобар, малку расипал естетиката годинава ко поголем да ми е и тоа доста али сепак е ВРВ.
Каи требаше да игра на картата како лани кога според мене излезе во феноменална форма, исчистен и естетски граден. Лани изгуби од Фил за само 1 поен, а оваа година Фил реално излзезе полош од лани така да Каи да беше во формата од лани 100% ја земаше титулата оваа година. Но за беља излезе бетер,заматен и премногу масивен, се разочарав од формата на Каи иако ми беше фаворит за оваа Мр.Олимпиа. Декстер извезе феноменално исчистен и тоа на 43 години, човекот е за респект.
Ова зависи од многу работи. Прво и осново ЦЕЛТА!!!!
Второ време на вежбање и искуство, возраст, здравствена состојба.
Друга работа зависи и каков тестостерон.
Темава не е за вакви работи и е забранета дискусија околу ова тука колку што се сеќавам така да од мене толку тука
--- надополнето: 27 септември 2013 во 15:05 ---
http://www.muscleandstrength.com/tools/bench-press-calculator.html еве интересен калкулатор.
Се прашувам дали се нормални да прават толку очигледни неправди на официјални турнири за Бодибилдинг... Оценете сами
Споредба на Тоше Зафиров (4то место) со првиот од неговата категорија, на турнирот во Словенија.
Предлог некој стимуланс за зголемена издржливост и "кондиција" при тренинг ...
TaurinПредлог некој стимуланс за зголемена издржливост и "кондиција" при тренинг ...