Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Па слушнав дека за зголемување на бицепсот тој треба да се одмара и доволно е да се вежба еднаш неделно само со поголема тежина... :/
Каде има од оние ракавиците или како и да се викаат за вежбање? без прсти што се,знаете за кој ви зборам:smir: цена?
На мускулот му треба скоро три дена одмор за целосно опоравување а не една недела, така да можеш два пати неделно да вежбаш бицепс, еднаш е стварно малку.... и гледај да го оптеретиш до максимум
aj kazi mi drug nacin za da ja zgolemis cirkulacijata na krv vo muskulot do 1000% se so cel muskulnite kletki da primat dovolno protein za da se razvijat??
--- надополнето ---
Ednas nedelno?
Podobro voopsto ne go vezbaj.
pr. na atletika za noze imav 2 serii X 4 krevanja na 90% t.e. ako mozis 200 KG ednash da gi krenish(100%) na presa.. vaka ke krevash 180 X 4 =]] i normlano proteinska ishrana sat vreme pred trening za na vreme na treningot da imash dovolno protein vo krvta za hranenje na muskulot 
да, да го оптеретиш, не да направиш 200 вежби со килажа за баби и дедовци, да зголемиш килажа колку можеш повеќе, не се шири бицепсот од др*ање, се шири од тегови кревање и тоа од потешките....
vezbaj ti so po 30KG ( ednoracni ) pa ke te vidam kolku ke napumpash biceps.. a btw ako ti e bitno za golemina na raka.. razmisli malku do kaj ti e tricepsot!!! posho obicno kuskulinjava se zalat cel zivot na mala raka pa go forsiraat samo biceps a ne sfajkaat deka tricepsot e 70% od nadlakticata !Мене ми е доволно тоа што сум го направил до сега, и трицепсот и бицепсот ми се топ така да не ми треба повеќе несакам многу билдерско тело...l0l kenjo edenvezbaj ti so po 30KG ( ednoracni ) pa ke te vidam kolku ke napumpash biceps.. a btw ako ti e bitno za golemina na raka.. razmisli malku do kaj ti e tricepsot!!! posho obicno kuskulinjava se zalat cel zivot na mala raka pa go forsiraat samo biceps a ne sfajkaat deka tricepsot e 70% od nadlakticata !
да, да го оптеретиш, не да направиш 200 вежби со килажа за баби и дедовци, да зголемиш килажа колку можеш повеќе, не се шири бицепсот од др*ање, се шири од тегови кревање и тоа од потешките....
Lele mene dlankite mi se haos.
Osobeno delot kade pocnuvaat prstite.
Pred sekoj prst imam zulj.
I jas sakam da nabavam takvi.