- Член од
 - 24 ноември 2009

- Мислења
 - 4.959

- Поени од реакции
 - 4.882

33 денари од мене маерс не е тука модератор, киселиот не иде по педерани така да.11 денари дека ќе ја избришат.
--- надополнето: 12 октомври 2013 во 22:31 ---
Не се откажувам бе синко од билдерството. Прво од бодибилдинг до фитнес имаш огромна разлика. Втора работа може да си мисли кој сака и што сака за тулето моеама ич не ми е гајле кој што мисли. Ако сака да дознае која и да било ќе и направам чест, а ти батица изгледа немаш што да работиш со животот па замараш со вакви теми, а и воопшто на форумов оти човек кој има било каква занимација во животот нема да седи како тебе на форумов 20сати и да се прикажува „стручњак“ на секое поле од животот.
А па ти по фитнесот ли си бил бе пичицо
 Ти апла педер си бил бе, бетер и од шкорпо е ако де пак тулето ти е мало.јас само сакам да ви помогнам да направам добро дело .

ФИТЕНС БЕ

ама ич не ми е гајле кој што мисли. Ако сака да дознае која и да било ќе и направам чест, а ти батица изгледа немаш што да работиш со животот па замараш со вакви теми, а и воопшто на форумов оти човек кој има било каква занимација во животот нема да седи како тебе на форумов 20сати и да се прикажува „стручњак“ на секое поле од животот.

. Туку јас мислам дека треба да отвориме една тема за донации за да си го поднарастиш тулето, чим ти толку се запна да отвораш теми околу таа работа гарант си имаш мака со тоа. Плус и чоек бадијалџија ко тебе, ако беше со 25цм немаше да има време да се издиши од жени, а камоли на форум да седи.