Боди билдери со мали пениси има ли надеж ?

• Креатор на темата Креатор на темата *-----*
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
11 денари дека ќе ја избришат.
33 денари од мене маерс не е тука модератор, киселиот не иде по педерани така да.
--- надополнето: 12 октомври 2013 во 22:31 ---
Не се откажувам бе синко од билдерството. Прво од бодибилдинг до фитнес имаш огромна разлика. Втора работа може да си мисли кој сака и што сака за тулето мое ;) ама ич не ми е гајле кој што мисли. Ако сака да дознае која и да било ќе и направам чест, а ти батица изгледа немаш што да работиш со животот па замараш со вакви теми, а и воопшто на форумов оти човек кој има било каква занимација во животот нема да седи како тебе на форумов 20сати и да се прикажува „стручњак“ на секое поле од животот.

А па ти по фитнесот ли си бил бе пичицо :pos: Ти апла педер си бил бе, бетер и од шкорпо е ако де пак тулето ти е мало.
јас само сакам да ви помогнам да направам добро дело .:pipi:
ФИТЕНС БЕ :pos:

33 денари од мене маерс не е тука модератор, киселиот не иде по педерани така да.
--- надополнето: 12 октомври 2013 во 22:31 ---

А па ти по фитнесот ли си бил бе пичицо :pos: Ти апла педер си бил бе, бетер и од шкорпо е ако де пак тулето ти е мало.
јас само сакам да ви помогнам да направам добро дело .:pipi:
ФИТЕНС БЕ :pos:

Епа ај ко сум педер јас со мало туле ела наврти го газето ти па да видиме која страна на каде е ;)

Епа ај ко сум педер јас со мало туле ела наврти го газето ти па да видиме која страна на каде е ;)

НЕ НЕ тоа со шкорпо ја не те ебам извини си имам некое достоинство.

НЕ НЕ тоа со шкорпо ја не те ебам извини си имам некое достоинство.

Абе достоинство не ќе да имаш, ко селска курва си пичкаму:D . Туку јас мислам дека треба да отвориме една тема за донации за да си го поднарастиш тулето, чим ти толку се запна да отвораш теми околу таа работа гарант си имаш мака со тоа. Плус и чоек бадијалџија ко тебе, ако беше со 25цм немаше да има време да се издиши од жени, а камоли на форум да седи.;)

Абе достоинство не ќе да имаш, ко селска курва си пичкаму:D . Туку јас мислам дека треба да отвориме една тема за донации за да си го поднарастиш тулето, чим ти толку се запна да отвораш теми околу таа работа гарант си имаш мака со тоа. Плус и чоек бадијалџија ко тебе, ако беше со 25цм немаше да има време да се издиши од жени, а камоли на форум да седи.;)

25,75 скоро 26 не ми кради од сантимите бе мајмуне, туку ај кажи сега како да ти помогнеме на темава за кој препарат или начин да се распрашаме ?
ФИТНЕС БЕ :pos:СЕРИОЗНО БЕ ?

25,75 скоро 26 не ми кради од сантимите бе мајмуне, туку ај кажи сега како да ти помогнеме на темава за кој препарат или начин да се распрашаме ?
ФИТНЕС БЕ :pos:СЕРИОЗНО БЕ ?

Не побарав препарати јас колку што се сеќавам. Мал но волуменозен поубав ми е ;) Фитнес бе батица, чат пат и со браќата мајмуни можеш да ме сретнеш по уличните вратила да се јазам нешто стрит воркаут, во теретана мора да ме препознаеш влакнест, со банани одам нема шанса да ме згрешиш. Ако сакаш да ме запознаеш бурјум

Не побарав препарати јас колку што се сеќавам. Мал но волуменозен поубав ми е ;) Фитнес бе батица, чат пат и со браќата мајмуни можеш да ме сретнеш по уличните вратила да се јазам нешто стрит воркаут, во теретана мора да ме препознаеш влакнест, со банани одам нема шанса да ме згрешиш. Ако сакаш да ме запознаеш бурјум

bruno06.jpg

ФИТНЕС :pos:

Ова ти е чист педерлак и фотошоп, а со ланецот ли си го тегнел овој така и ти праиш ?
Па сподели бе мајмуне мајку му стара не биди себичен. :icon_mrgr:

каиш е сине, опули се поубо. Јас дури се кревам на разбој, наместо ваков каиш си врзувам на таквото 10ка тег да го тегни пичкаму и за крај малку со него прам дигни то тего и се билда и тој, и после мускулатура вришти брато ;)

каиш е сине, опули се поубо. Јас дури се кревам на разбој, наместо ваков каиш си врзувам на таквото 10ка тег да го тегни пичкаму и за крај малку со него прам дигни то тего и се билда и тој, и после мускулатура вришти брато ;)

и како има ли успех се издолжи ли неколку милиметри за овие две години ?

и како има ли успех се издолжи ли неколку милиметри за овие две години ?

сполајму на горнион арно е, барем за појас заштедувам си го мотам околу мене и ме крепи ко ќе ќревам тежини поголеми :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom