Боди билдери со мали пениси има ли надеж ?

• Креатор на темата Креатор на темата *-----*
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
и мене ми е чудно и необјасниво ама знам еден познаник билдер се жалел по народ на оваа тема. Сеа, бацево се удира на тие метани и такви чуда па може и тоа да му било.

Општа логика пенисот е мускул и тој расти заедно со другите мускули, ако не се заебаваш со вештачки хормон тестостерон.

Кај се сега билдерите ?

Билдаат. Додека трупов гробарски со нивните пениси се занимава.

Да разберам да отворел тема за loose vajayjays на атлетичарки/гимнастичарки, ама два пати по ред за билдерски пениси отвара. Мене ми личи нешто друго е во прашање со него.

Единствено логичко објаснување за “мали пениси“ кај билдерите е ако нагло зголемат мускули,автоматски пенисот изгледа помал према телото.

ах неблагодарни створења бе не бе не чим си имаш работа со дилбери и педери се знае колку е сатот, ти сакаш да им помогнеш да ги направиш нормални човечки сушЧества тие само на ебење вгаз мислат.

Како може ако се напумпаат мускулите пенисот да изгледа мал, мал си е мал

Добро бе Познат, ова пенисиве од уста (добро сеа, во случајов тастатура па автоматски раце и мисли) не ги изваде...:unsure:

Добро бе Познат, ова пенисиве од уста (добро сеа, во случајов тастатура па автоматски раце и мисли) не ги изваде...:unsure:

Доста бе мајмун, ти каков рашрафен си да не се мислиш за билдер ?
Работаа е да им помогнеме на кутрите дилберчиња.

Доста бе мајмун, ти каков рашрафен си да не се мислиш за билдер ?
Работаа е да им помогнеме на кутрите дилберчиња.

Не сум билдер ама сакам да ти помогнам да ги извајш пенисите од глата, оти со толкуа многу пениси ќе почниш да личиш на еден, секако, освен ако не уживаш во заедништвото на пениси и се чувствуваш исполнет во животта :icon_lol:

П.С. Би ти го позајмил мојо ама покрај толку многу не знам дали ќе го созими, ама ќе му најдеш место верувам искусен дечко си (y)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom